Neko će OVOG VIKENDA morati mnogo toga DA PRIZNA!

Neko će OVOG VIKENDA morati mnogo toga DA PRIZNA!

15. srpnja 2021. 0 By Maja

5OVAN

Dragi ovnovi, ovaj vikend vam donosi samo lepe trenutke sa dragim ljudima. Ništa vas neće moći izbaciti iz koloseka, jer ćete se osećati fantastično.Vaša pozitivna energija se širi na sve strane, i vi ćete biti u centru pažnje, iako vi to toliko i ne volite. Ipak vi ćete uživati, i nikakvog razloga za brigu nećete imati. Srećne zvezde su na vašoj strani.

 

BIK

Dragi bikovi, vi ćete uživati kao retko do sada. Poslednje vreme je bilo vrlo turbulentno, sada je red da se opustite.

Ostavite brige u stranu, i uživajte u lepom društvu. Ono što će vas posebno obradovati je to što će uz vas biti osoba kojoj već duže vreme želite da priđete. Prilika za jedan novi početak je pred vama, iskoristite tu priliku.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, prošli dani su vas mnogo emotivno iscrpeli. Ovog vikenda odvojite vreme samo za sebe, jer će vam samoća mnogo prijati. Sklonite se od svega i napunite baterije. Opustite se, i ne mislite na prošla dešavanja. Vama je odmor preko potreban, ali vi to sebi ne želite da priznate. Stiže vam i jedan poziv od jedne vrlo drage osobe.

 

RAK

Dragi rakovi, poslovne obaveze ne donosite kući. Ovog vikenda vas očekuju velike tenzije sa vašim partnerom. On vas želi kraj sebe, ali vi ste previše zaokupljeni svojim poslom. Nesuglasice su neizbežne. Vi morate da pronađete balans između posla i privatnog života. Vaš partner vam to neće još dugo tolerisati.

 

LAV

Dragi lavovi, ovog vikenda vas očekuju mnogi problemi. Naime, vi ste mnogo toga prečutali svom partneru. Mnogo ste ga sa tim potezom povredili, jer  on je saznao sve. Uvek ste verovali jedno drugom, ali vaša mala tajna je izašla na videlo. Mnogo nesuglasica će biti, i vi ćete morati da budete iskreni prema osobi koja vam je slepo verovala.

 

DEVICA

Drage device, ovaj vikend će proteći poprilično mirno. Mnogo ste radili u poslednje vreme, i vama će tišina i mir sada mnogo prijati. Ne želite da ulazite u rasprave, ali jedna osoba će od vas tražiti neka objašnjenja koja će vas malo nervirati. Ne dozvolite da vam neko narušava vaš mir, i budite jasni u tome da se ne želite raspravljati.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2