U NAREDNA TRI DANA: Nekome ce ovi dani biti SAVRSENI za LJUBAV!

U NAREDNA TRI DANA: Nekome ce ovi dani biti SAVRSENI za LJUBAV!

15. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Vikend koji je pred vama nece biti savrsen sto se tice ljubavi,ali je cinjenica da cete zato na polju karijere i posla itekako  biti uspesni tako da su velike sanse da cete ga provesti radno. Uspeh vam je zagarantovan.

 

BIK

Vi mozete da dobijete sve sto pozelite u svakom smislu pa i u ljubavi,a dovoljno je samo da se potrudite.Imajte na umu da je  tokom naredna dva dana bas sve moguce, pa i jedno fatalno zaljubljivanje.Nemate razloga za  strah,bice sve u redu.

 

BLIZANCI

Vi ste sada slobodni i velike su sanse da vam ta sloboda prija.Prosto niko ne moze da vam   bilo sta zameri a vi mozete da se posvetite nekim drugim stvarima koje su vam sada vaznije od emocija.Moguce je da imate dobre uslove za napredovanje.

 

RAK

Moze se reci da  ste ovih dana  neraspolozeni i da vam sve smeta. Ne znate ni sami  sta se desava sa vama,ali sve je to zbog loseg polozaja zvezda. Zato je vrlo  moguce da cete imati ljubavnu svadju tokom naredna dva dana.

 

LAV

Vama ce petak biti prosto savrsen sto se posla tice,sve ce biti bas onako kako zamisljate i zelite. U subotu cete imati manju raspravu sa voljenom osobom  jer vam zamera sto joj posvecujete manje vremena – no, sve moze da se sredi i nemote zbog toga brinuti.

 

DEVICA

Morate imati vise strpljenja tokom naredna tri dana, a ovo se narocito odnosi na petak i subotu. Vrlo su moguce svadje na radnom mestu ali nista sto ne mozete da sredite,shodno tome nemojte se brinuti. U ljubavi  mirno.

 

VAGA

Poceli ste da razmisljate unapred, i da sve detaljno planirate ali imajte na umu da to nekada bas i nije moguce. Pred vama su dani u kojima ce doci do odredjenih promena na polju ljubavi – i vi na to necete moci da uticete.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2