Za ova tri zodijaka SRECA ima POSEBNE PLANOVE u NAREDNIM DANIMA!Dovoljno dugo su se MORALI  sa LJUBAVNOM TUGOM BORITI!

Za ova tri zodijaka SRECA ima POSEBNE PLANOVE u NAREDNIM DANIMA!Dovoljno dugo su se MORALI sa LJUBAVNOM TUGOM BORITI!

29. srpnja 2022. 0 By Maja

 OVAN

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav, ali uprkos svemu ljubavna sreca nije bila vas vjerni pratilac. Posebno vasa zadnja veza vam nije donijela srecu koju ste ocekivali, mada ste se vi mnogo za tu srecu cinili.

Bivsa ljubav vam je slomila srce, ali vi se ne zalite.

Sto je bilo , proslo je i vi samo gledate napried. Nadate se da cete upoznati svoju srodnu dusu, jer zodijak kao sto ste vi nikada ne gubi nadu.

Ljubav je vama uvijek bila od velikog znacaja, jer vi ste osoba koja ne zeli da svoj zivot provede sama.

Iskrenu ljubav ste uvijek davali, jer vi svoja osjecanja nikada niste znali da sakrijete. Mozda se je bas zbog toga vasa bivsa ljubav igrala sa vasim osjecanjima, jer je mislila da je ne zamijenjiva.

Ali vi cete u nerednom periodu tek da shvatite sta znaci biti iskreno voljen.  U narednim danima vi cete sresti osobu koja ce vas oduseviti na prvi pogled.

Pred vama su desavanja koja ce vam dati do znanja da ste upoznali svoju srodnu dusu.

Osobu koju cete iskreno voljeti, ali i koja ce iskreno voljeti vas. Vasoj sreci nece biti kraja, jer ljubav koju upoznajete zauvijek ostaje u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Vama je ljubav sve u zivotu. Vi ste toliko spremni da poklonite svoje srce, kao da ni jedno razocarenje iza sebe nemate. Iza vas zaista jesu razocarenja, ali na to ne zelite da mislite jer zivot ide dalje, i ko zna sta sa sobom donosi.

Zivot vama  u narednim danima donosi srecu kakvu ste i zasluzili.

Pred vama su desavanja koja ce vas “oboriti sa nogu”. Jedno poznanstvo mijenja sve u vasem zivotu i niko sretniji od vas nece biti. Pred vama su desavanja koja ce cijeli vas zivot okrenuti u boljem pravcu, jer sreca je vama itekako sudjena.

Osoba koju cete upoznati ispostavit ce se kao vasa srodna dusa na koju ste cijeli svoj zivot cekali.

Velika sreca je vama sudjena, jer poslije mnogo razocarenja, vrijeme je za iskrenu srecu. Vi cete biti samo sretni i nista manje od toga.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2