ISKRENOST   je  ove zodijake   KOSTALA  MNOGO!- Ali,  vrijeme  dolazi u kojem  ce  NJIHOVO   ISKRENO SRCE da bude  NAGRADJENO!

ISKRENOST je ove zodijake KOSTALA MNOGO!- Ali, vrijeme dolazi u kojem ce NJIHOVO ISKRENO SRCE da bude NAGRADJENO!

16. srpnja 2021. 0 By Maja

BIK

Iskrenost je vasa jaca strana i vi od toga nikada niste bjezali. Ciejli svoj zivot se sluzite istinom, ali ona vam nie uvijek donijela samo srecu. Vi se ne plasite istine, jer ona je vasa zivotna vodilja. Mnogo problema ste imali u proslosti bas zbog svog iskrenog srca, ali to vas nikada nije natjeralo da se promjenite. Volite svoju sirektnost i svoju iskrenost, mada vama nikada nije namjera da svojim rijecima nekoga povrijedite.

Proslost vas je vise kaznjavala nego nagradjivala zbog vaseg iskrenog srca, ali vi ste uvijek ostali vjerni sebi.

Uskoro ce sudbina da vas nagradi zbog vase iskrenosti, jer vi se lazima niste sluzili ni kada bi vama donijele neku korist. Pred vama je velika sreca u kojoj vas ocekuju novcani dobici, ali i velika ljubavna sreca. Vrijeme dolazi u kojem cete biti nagradjeni zbog svog postenog puta kojim koracate. Sudbina sa vama ima predivne planove, i ona samo veliku srecu donosi u vas zivot.

 

VAGA

Vi ste bice koje nece slagati pa makar sa tim i sebi naskodilo. Nikada se niste sluzili lazima jer vama su iskrenost i postenje sve u zivotu. Ne slusate druge, vec imate svoj pravac kojim mozda nebi krenuo svako. Nije vam uvijek lako biti tako posten i iskren, ali vi drugacije ne umijete. Vama zivot nije uvijek davao nagrade zbog vaseg stava, cak sto vise otezavao vam je mnogo toga. Ali, nikada se niste zalili, vec ste nastavili svojim putem koji je uvijek bio samo iskren. Laksim putem niste naucili koracati, jer vi ste se odlucili za tezi, ali zato iskreniji zivotni put. Istina je da vam nije uvijek bilo lako, ali to ce uskoro da se promjeni.

Sudbina ce vas za svako vase dobro djelo da nagradi, a posebno vasu iskrenost ce da nagradi onako kako to nikada niste ocekivali.

Pred vama su novcani dobici koji ce vam mnogo toga olaksati, jer lako sigurno nije uvijek biti iskren. Pred vama je velika sreca koju ste vi iskreno zasluzili. Mnogo toga ce se u vasem zivotu uskoro promjeniti, al isamo na bolje. Vrijeme je da vase iskreno srce bude nagradjeno.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2