SRECA, NOVA LJUBAV ili RASKID?! – Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA LJETA!

SRECA, NOVA LJUBAV ili RASKID?! – Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA LJETA!

16. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je u zivotu uvijek znala sta zeli, ali nikada ne bi dozvolio da se neko igra sa tvojim osjecanjima. Ljubavna sreca je tebi itekako bitna, ali nije ti uvijek ta sreca bila naklonjena. Malo si i na svoju ruku, i nije uvijek lako sa tobom.

Ali ono sto je sigurno jeste da si ti u ljubavi uvijek iskren i da neces nikada slagati ili prevariti osobu koju volis.

Osoba si koja zna da cijeni ljubav kao malo ko drugi i neko ko se zauzima za osobu koja tebi ukrade srce. Sreca za tebe nije ako ne postoji uzajamno postovanje. Do kraja ljeta mnogo toga ce u tvom zivotu da se promjeni.

Osoba koju volis tebi ce slomiti srce i nista vise nece biti isto.

Mnogo volis svog partnera, ali on ce napraviti jedan potez koji ce ti slomiti srce. Priznat ce ti da ti nije bio vjeran i nista u vasoj vezi se nece moci vratiti na staro. Ovo ljeto sa sobom donosi bol i tugu u tvoj zivot, ali moras da mislis pozitivno, jer nikad ne znas sta je sudbina za tebe pripremila.

 

SLIKA BROJ 2

Osoba si koja je naucila da se uvijek bori za srecu voljene osobe. Ti si neko ko u ljubavi daje sve od sebe samo kako bi vidio osmijeh nalicu osobe koju volis. Mnogo cinis za vasu zajednicku srecu, ali i tvoj partner jer neko ko se mnogo trudi da zivite jedan skladan zivot.

Mnogo toga ste zajedno prosli, ali niste nikada dozvolili da vas bilo kakva zivotna oluja sputa u tome da budete sretni.

Borite se za svoju vezu, jer ona je vama sve. Ljubavna sreca nije uvijek bila prisutna u vasim zivotima ali zajedno ste uspjeli da se izborite za svaku mrvicu srece koju imate danas.

Do kraja ljeta vi cete uzivati u velikoj sreci. Ono sto ce tebe posebno oduseviti jeste potez voljene osobe koji ce ti uvijek ostati u sjecanju.

Kao dokaz velike ljubavi, tebi ce tvoj partner ispuniti jednu zelju koja tvom srcu mnogo znaci.

Mnogo si voljena osoba i tvoj partner zna to vrlo dobro da cijeni. Ti si bice koje zasluzuje svu ljubav ovog svijeta, jer si se uvijek za svoju srecu borio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2