Ovi zodijaci DAJU SVE za ljude KOJE VOLE, ali SUDBINA njima NE vraca POSTENO!

Ovi zodijaci DAJU SVE za ljude KOJE VOLE, ali SUDBINA njima NE vraca POSTENO!

19. srpnja 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci za voljene osobe sve cine. Porodica i prijatelji su njima uvijek na prvom mjestu i ne postoji sto oni za njih ne bi ucinili. Ali sudbina ovim zodijacim vraca na jedan veoma ruzan nacin.

BLIZANCI

Za svoju porodicu vi cete uciniti sve. Preveliko je vase srcem a jos veca vasa ljubav prema ljudima koje volite. Vi ste zodijak koji je mnogo porodicno orijentisan, ali i koji vrlo dobro zna da zaboravi na vlastitu srecu.

Vama je porodica sve i vi nikada necete dozvoliti da njima nesto fali. Necete se ljutiti ako vi nemate ono sto zelite, sve dok su vasi najmiliji sretni.

Mnogo ste vi do sada cinili za te odobe , ali vama sudbina nece vratiti onako kako ste vi to mozda ocekivali. Jedna vama veoma bliska osoba za koju ste cinili mnogo, i kojoj ste mnogo vjerovali ce da vas mnogo razocara. Ona ce se poigrati sa vasim osjecanjima i vase povjerenje zauvijek srusiti.

Vi ste vjerovali toj osobu, ali ona je imala svoje ciljeve koje je preko vasih ledja zeljela da ostvari.

Mnogo ce vas to povrijediti, ali i novu vam snagu dati i napokon vam otvoriti oci. Ma koliko vi voljeli neke ljude morate biti svijesni da ne osjeca svako isto prema vama.

Vase srce ce jos jednom biti razocarano, ali na razocarenja ste nazalost navikli.

Vi jos uvijek imate predivne ljude oko sebe koji bi za vas tkodjer ucinili sve. Ali preko te jedne izdaje necete moci preci. Jako tesko ce vam sve to pasti, i vi cete unijeti neke promjene u vas zivot.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2