TESKI DANI su pred ovim zodijacima! Stize im VRIJEME SUZA i IZGUBLJENIH LJUBAVI!

TESKI DANI su pred ovim zodijacima! Stize im VRIJEME SUZA i IZGUBLJENIH LJUBAVI!

28. srpnja 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci su odraz dobrote i postenja, ali sudbina sa njima u narednim danima nema lijepe planove. Srce ce im puci od bola zbog lazne ljubavi.

BIK

Vi ste zodijak koji je do sada mnogo ucinio kako bi mu u zivotu a posebno u ljubavi krenulo na bolje. Vi ste uvijek spremni da se borite za osobu koju volite, jer vasa ljubav nema granice. Veliki trud i mnogo vise ljubavi ste ulagali u svoju vezu koja nije uvijek pracena sretnom zvijezdom.

Mnogo prboblema vas je zadesilo, ali vi ste uvijek nastojali da budete uporni i da rijesite svaki problem, jer volite svog partnera  i ne zelite da ga izgubite.

Ipak dolaze vam dani u kojima ce voljena osoba pokazati svoje pravo lice. Dok se vi borite i pokusavate da spasite svoju vezu, vas partner vec duze vrijeme ima oci samo za jednu drugu osobu koja mu je ukrala srce. Nece se ustrucavati da vam to i kaze, jer velika ljubav sa njegove strane prema vama ne postoji.

Lazna ljubav vas je pratila i kada ste mislili da je sve u redu, nije bilo.

Mnogo toga se je desavalo iza vasih ledja, i vi cete u danima koji su pred vama sve saznati. Dolaze vam dani velikog bola, jer sa tom osobom vi ste imali velike planove uprkos svim problemima koje ste imali.

Nadali ste se samo dobru, ali dobro vam u narednim danima nece biti.

Voljena osoba vam okrece ledja zbog druge ljubavi i sigurno je da vam to nece lako pasti. Ali vi ste uvijek bili neko ko je znao da se suoci sa razocarenjima, i iz ove veze cete izaci samo jaci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2