Izaberi VATRENU RUZU i saznaj sve o SVOJOJ LJUBAVNOJ SUDBINI!Jedna je znak POMIRENJA sa BIVSOM LJUBAVI!

Izaberi VATRENU RUZU i saznaj sve o SVOJOJ LJUBAVNOJ SUDBINI!Jedna je znak POMIRENJA sa BIVSOM LJUBAVI!

21. srpnja 2023. 0 By Maja

Ruza je oduvijek bila simbol ljubavi, ali pomocu vatrenih ruza mozemo da vam otkrijemo vasu ljubavnu buducnost.

VATRENA RUZA BROJ 1

Vasa ljubav je uvijek bila iskrena i postena. Nikada se vi niste pretvarali da volite, ako to iskreno niste osjecali. Za vas ljubav nije samo igra, za vas je ljubav sve u zivotu, jer vama je ona i vasa zivotna vodilja. Jako mnogo vam znaci da u ljubavi postoji povjerenje, jer bez povjerenja za vas veza gubi na znacaju i vrlo brzo okrecete ledja osobi u koju ne mozete imati povjerenje. Sretni ste trenutno sa osobom koju mnogo volite, i nadate se da ce vasa ljubav vjecno trajati. Hoce, vama je vjecna sreca sa osobom koju mnogo volite sudjena. Mnogo toga cete jos u buducnosti postici , jer zajedno znate da se suprostavite svakom problemu. Pred vama je jedan sretan zivot koji ce biti obasjan velikom ljubavi i velikom srecom.

 

VATRENA RUZA BROJ 2

Vi ste za ljubav uvijek cinili sve, jer vjerujete da se za ono sto vam je srcu drago vrijedi boriti. Vi ste osoba koja uvijek zna sta zeli, a to su uvijek bili povjerenje i iskrenost u jednoj vezi. Desavalo se je da i vama srce bude slomljeno, ali to nije moglo narusiti vasu vjeru u iskrenu ljubav. Sudjeno vam je da budete sretni, ali vi trenutno to niste.

Ma koliko god vas osoba koja je sada na vasoj strani voljela, vase srce jos uvijek kuca za bivsu ljubav.

Ne brzo, ali doci ce vrijeme kada cete svom partneru to priznati. I sada vas grize savijest sto sutite, ali naravno da vi svog partnera i volite, mada ne kao sto ste voljeli vasu bivsu ljubav.

U vasoj buducnosti ce doci do situacija u kojoj cete u jednoj njih svom partneru sve priznati. Mada ce njegovo srce biti ranjeno, vasa savijest ce biti cista.

Ono sto ce vam mnogo znaciti jeste pomirenje sa osobom koja je vama uvijek znacila sve.

Vama u budcnosti slijedi pomirenje sa vasim bivsim partnerom i nik sretniji od vas nece biti . Sudjeno vam je da budete zajedno, a od sudbine se ne moze pobjeci. Vi cete ponovo da zapocnete vezu sa bivsom srecom, ali ovaj put to ce trajati do zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2