LJUBAVNI HOROSKOP  za 20.JUL:Nekoga ceka JAKO ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

LJUBAVNI HOROSKOP za 20.JUL:Nekoga ceka JAKO ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

19. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Zauzeti: Partner je ovih dana porprilicno rasejan i ne znate sta se desava sa njim. Primetili ste da se menja i da su te promene kako fizicke prirode tako i psihicke. Imate utisak da je ravnodusan. Saznajte o cemu se radi.

Slobodni: Ukoliko ste duze vreme slobodni, imate priliku za poznanstvom sa osobom u znaku Bika.

 

 

BIK

Zauzeti: Niste jos uvek najsigurniji sta da radite sa vasom vezom i kuda ona vodi. Jednog dana pucate od srece , a narednog ste u ocajanju. Preispitajte sve polako  i bez brzih i naglih odluka.

Slobodni: Pokusava da vam se problizi osoba u znaku Vage.

 

BLIZANCI

Zauzeti: Partner ce Vam ovih dana saopstiti jednu neprijatnu odluku, ali koju cete morati da ispostujete i da budete osoba od reci. Morate shvatiti da su neke stvari neminovne.

Slobodni: Dobijate poziv od jednog vodenog znaka za izlazak.

 

 

RAK

Zauzeti: Pokusavati nije isto sto i uraditi. A ako zelite dug i stabilan odnos, onda uradite sve da tako i bude.Nemojte ostavljati stvari samo na prici.

Slobodni: Niste sigurni kako da se nosite sa saznanjem da vas bivsa ljubav zeli nazad.

 

 

LAV

Zauzeti: Pokusajte da budete iskreniji sa partnerom i otvoreno mu recite sta je to sto vas vec neko vreme muci. podelite probleme sa njim. On ne zna sta se desava pa ce posumnjati u Vasu vernost.

Slobodni: Niste raspolozeni za bilo kakve ljubavne price i bajke. Odnorite se i sacekajte bolje vreme za ljubav.

 

 

DEVICA

Zauzeti:Ako niste sigurni sta trebate da radite sa tim novim osecanjem koje se razvilo prema nekoj osobi koja se tek doselila u vas kraj, onda se posavetujte sa nekim i vidite sta je to sto vas od partnera gura u tudje ruke.

Slobodni:Posaljite tu poruku i videcete koliko cete promeniti svoj zivot.

 

VAGA

Zauzeti:Pokusajte da izbalansirate vreme i da se vise posvetite partneru jer on polako gubi strpljenje i pocinje sve cesce da vam prebacuje za to. I vi znate da je on u pravu samo volite da se inatite.

Slobodni:Imacete priliku za zanmljivo poznanstvo na nekom javnom skupu.

 

 

SKORPIJA

Zauzeti:Partner Vam prebacuje za iste stvari svakog dana ali Vi kad da to ne cujete i necete ni da pokusate da te stvari kod sebe regulisete i da uzivate u ljubavi.Kao da mu to radite namerno.

Slobodni: Nemojte odbiti poziv jednog Lava da izadjete. Vreme je da krenete dalje.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2