BOGINJA LEPOTE,LJUBAVI i ZDRAVLJA:Ona koja te PRIVLACI otkriva nesto vazno o tebi!

BOGINJA LEPOTE,LJUBAVI i ZDRAVLJA:Ona koja te PRIVLACI otkriva nesto vazno o tebi!

24. srpnja 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO  BOGINJU ZDRAVLJA…

Ti si osoba koja zna da je  zivot samo jedan i osoba koja ume da  uziva u njemu na pravi nacin. Time sto si  izabrao  boginju  zdravlja to je samo  znak da si neko kome   novac nista ne znaci. Mozes da imas  ko zna koliko novca ali si     osoba  koja  jednostavno ni u kom slucaju  ne odustaje od ljubavi.

Vise od svega  zelis da imas kraj sebe prave ljude. Zelis da imas nekog   na koga se mozes osloniti. Zelis nekog ko ce ti biti primer   da postoje prave ljudi     i koji ce ti uvek biti tu. Tvoja sreca je u tome da usrecis one do kojih ti je stalo…

Jer, tvoja sreca je pre svega sreca onih  koje volis.  Nesebican si i iskren i to je tvoja najlepsa osobina.

 

AKO SI IZABRAO  BOGINJU   LEPOTE…

Ovo ne znaci da si osoba    kojoj je najvaznije ono sto je   na coveku vec  ono sto je    u njemu.

Ali, postoji jedna vrlo vazna istina.. Ti si osoba koja dobro  zna da je  zivot samo jedan.   I koja pri tome ume da  uziva u njemu i moze se reci da vrlo cesto ides na sve ili nista. Nisi osoba koja igra  prljavo i nisi neko ko ce  graditi svoju srecu na osnovu     tudjih suza. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da si neko ko ne zna da odustane.

Zivot je samo jedan i ti zelis da  ga prozivis na pravi nacin. U to nema nimalo sumnje.    Ali, bas kao sto ti je vazno   da imas   dovoljno novca  za normalan  zivot, tako zelis da imas i ljubav. NO, ne ocekujes da ti bilo sta padne sa neba. Ti se boris.

Ti umes  da   dodjes do svojih zelja.  I to uvek iskreno, krajnje odgovorno i posteno

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2