Vodolija nije spremna za nove ljubavi, Rak ide na sve ili ništa, Bik gubi volju…

Vodolija nije spremna za nove ljubavi, Rak ide na sve ili ništa, Bik gubi volju…

20. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Dragi ovonovi, pred vama je sedmica koja će nadmašiti vaša očekivanja. Pre svega na poslovnom polju očekuju vas dešavanja sa kojim ćete biti i više nego zadovoljni. Napravili ste jedan odličan poslovni potez sad dolazi vreme da za to budete nagrađeni. U ljubavi vas očekuju samo lepi trenutci sa voljenom osobom. Ova sedmica će vam zaista biti po volji.

 

BIK

Dragi bikovi, svi vašo pokušaji će tokom sedmice biti uzalud. Ma koliko se  vi trudili da ostvarite ono što ste zamislili neće vam poči za rukom. Polako gubite volju i nemate više snage da se objašnjavate pred drugima. Vreme je da malo mislite i na sebe, jer previše se obazirete na mišljenje drugih.

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom sedmice očekuje vas velika nervoza. Privatne probleme ne uspevate da rešite i to vas prati i na poslovnom polju. Nećete uspeti da se koncentrišete na poslovne obaveze kojih će u ovoj sedmici biti mnogo. Pred vama je sedmica u kojoj morate postaviti prioritete.

 

RAK

Dragi rakovi, u ovoj  sedmici ćete biti odlučni. Rešili ste da ostvarite poslovni cilj, i u tome vas niko i ništa ne može sprečiti. Idete na sve ili ništa jer verujete u sebe i svoje mogućnosti. Mada ste osoba koja svaki potez dobro promisli, ovaj put nećete mnogo oklevati. Uspeh je pred vama.

 

LAV

Dragi lavovi, tokom sedmice vi nećete imati razloga za brigu. Srećne zvezde su na vašoj strani i niko neće uspeti da vam pokvari raspoloženje. Bićete zadovoljni sa sobom i vaše dobro raspoloženje će primetiti i osobe koje vas okružuju. Ljubavna sreća vam je neizbežna.

 

DEVICA

Drage device, u ovoj sedmici izgubićete poverenje jedne drage osobe. U poslednje vreme ste mnogo toga učinili nepromišljeno i to ćete u ovoj sedmici i osetiti. Pokušajte da se usredočite na osobe koje su vam zaista bitne. Previše rizikujete sa svojim nepromišljenim potezima.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2