Vodolija nije spremna za nove ljubavi, Rak ide na sve ili ništa, Bik gubi volju…

Vodolija nije spremna za nove ljubavi, Rak ide na sve ili ništa, Bik gubi volju…

20. srpnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Drage vage, poslovni  uspeh vam nije uvek na prvom mestu. Mada vam polazi za rukom da odvojite poslovni i privatni život, u ovoj sedmici to neće biti slučaj. Neke privatne stvari su vam na prvom mestu i to ćete pokušati rešiti. Vaš posao će zbog tog ispaštati, ali vi najbolje znate šta vam je prioritet u životu.

 

ŠKORPIJA

Drage škorpije, pokušavate ostati verne svojim principima, ali u ovoj sedmici će jedna osoba da vas stavi na probu. Igraće se sa vašim osećanjima i to će od vas zahtevati veliko strpljenje. Ne želite svojim rečima da povredite druge, ali bi se to u ovoj sedmici vrlo lako moglo desiti.

 

STRELAC

Dragi strelci, vrlo je bitno da u ovoj sedmici ne donosite nagle odluke. Mnogo će se zahtevati od vas ali zapamtite da ste sebi najpreći. Odvojite vremena da razbistrite svoje misli, jer prosti je previše toga palo na vaša pleća. U ljubavi vas očekuje velika sreća kojoj ste se u poslednje vreme prestali nadati.

 

JARAC

Dragi jarčevi, niste osoba koja beži od odgovornost ,ali vama će u ovoj sedmici biti svega preko glave. Neke osobe samo koriste vašu dobrotu i to će vam postati jasno. Na žalost vi vrlo lako poverujete drugim ljudima, prosto jer ste osoba koja u svaokome vidi uvek samo dobru stranu. pred vama je jedno razočarenje koje će vas naterati da promenite svoje razmišljanje.

 

VODOLIJA

Drage vodolije. mnoog toga se dešavalo u vašem privatnom životu i vi samo želite svoj mir. Jedna osoba je bacila oko na vas i zaista ima samo dobre namere sa vama. Ipak vi još uvek niste spremni za nove ljubavi, jer je bivša ljubav ostavila velike rane na vašem srcu. Ne gledajte u nazad već se posvetite svojoj budučnosti koja zavisi samo od vaših odluka.

 

RIBA

Drage ribe, ova sedmica će početi sa razočarenjem jer vam prosto izostaju novčani dobitci. Ipak ne gubite nadu, do kraja sedmice vas očekuju lepe vesti koje će sve promeniti u vašu korist. U ljubavi imate potpunu podršku voljene osobe i to će vam mnogo značiti.

Stranice: 1 2