VREME je da im KRENE na POLJU LJUBAVI-evo koji znaci ce napokon pronaci  SRODNU DUSU…

VREME je da im KRENE na POLJU LJUBAVI-evo koji znaci ce napokon pronaci SRODNU DUSU…

24. srpnja 2023. 0 By Lala

RIBE

Mozda je sada sve na polju vasih emocija  pogresno i mozda nista nije onako kako ste mislili i    zeleli da bude… Ali  tokom narednih  nekoliko sedmica sve se  menja iz korena.

Ocekuje vas period kakav    niste mogli ni da zamislite i imajte na umu da je moguce cak i ono sto  smatrate nemogucim.

Imate kraj sebe osobu  koja vas iskreno voli i koja je na  sve spremna   zbog vas ali vi je prosto ne vidite  tim ocima i nemate predstavu sta je ono sto ona oseca prema vama.

No, polako, sa vremenom ce vam sve biti jasno.

Velike su sanse da cete  do kraja   jula   imati iskustvo da vam ta osoba prizna sta  zeli.  To zapravo i jeste ono sto vam je potrebno. Kada vam prizna  koliko su jake njene emocije prema vama to ce    biti najveci sok ali onaj koji je pozitivan.

Ta osoba ce vam pruziti toliko ljubavi da ce vam delovati da vas zapravo nikada i niko nije voleo onako kako vas voli ona.

To je   upravo ono sto zelite i upravo je to ona ljubav koju ste  zeleli.

Ako ste sada u emotivnoj vezi  budite  sigurni da ta  osoba jeste ono sto vam treba  i da je upravo ona vasa srodna dusa.

 

 DEVICA

Mozda vam ova godina    nije pocela blistavo kada je o ljubavi rec. Ali to je prosto ono sto ce u narednom periodu itekako da se  promeni. Pred vama su divni trenuci. Velika je sansa da ce  u vas zivot vec polovinom juna da se  vrati osoba sa kojom ste imali kracu vezu u proslosti.

Ona vas, naime, bas nikada nije zaboravila. Vreme je da vam to ponovo  prizna.  Vama nece biti tek tako lako da joj date jos   jednu sansu jer vas je jednom imala i povredila ali dokazace vam da se kaje.

A nakon toga,  i vi cete sami  shvatiti koliko su jake njene emocije prema vama.     No i vi cete poceti da osecate nesto, i shodno tome,  sigurno je da ce medju vama doci do pomirenja.

Niko nikada nije umeo da vam pruzi ljubav kao sto ce umeti ta  osoba. zaato nemojte biti ponosni vec slusajte svoje srce i dajte mu sansu da bude srecno.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2