Izaberi SLIKU i ona ce otkriti TVOJU LJUBAVNU SUDBINU  do kraja GODINE!- Jedna je znak NOVE LJUBAVI!

Izaberi SLIKU i ona ce otkriti TVOJU LJUBAVNU SUDBINU do kraja GODINE!- Jedna je znak NOVE LJUBAVI!

21. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ljubavna sreca nije uvijek bila na tvojoj strani, ali ti si osoba koja uvijek pokusava da vjeruje u srecu koja tebi tako mnogo znaci. Zelis ljubav jer ona tebi daje snagu da nastavis dalje i kada ti je najteze.

Mada ti sreca u ljubavi nije uvijek bila vjeran prijatelj, ti ne prestajes da se nadas da ce prava sreca i do tebe doci.

Mnogo  je razocarenja iza tebe, ali to nikada nije znacilo da ces se odreci ljubavi. Ti si osoba koja svoje srce pokloni lako, i to te uvijek kosta samo tuge.

Ti si iskreno bice koje ne laze, ne vara i  koje je uvijek tu za osobu koju voli. Sa tim osjecanjima bivse ljubavi su se znale poigrati, ali ti nastavljas dalje da trazis svoju srecu.

Do kraja godine tebe ce ta sreca da pronadje jer ti ces upoznati osobu svog zivota.

Mnogo toga ce se promjeniti na bolje i za razocarenja ti neces znati. Mnogo toga u tvom zivotu ce biti bas onako kako si to uvijek imao u mislima. Veliki si sretnik koji ce pronaci svoju srodnu dusu.

 

SLIKA BROJ 2

U tvojoj vezi trenutno nije sve optimalno, ali ti se nadas da ce ti krenuti na bolje. U ljubav vjerujes ali se i sa velikim problemima trenutno susreces. Osoba si koja zeli da se izbori za ljubav i vezu koja tebi tako mnogo u zivotu znaci.

Ali promjene su nastupile sa kojima ni sam ne znas kako da izadjes na kraj.

Nista nije kao sto je bilo i jos mnogo toga ce do kraja godine da se promjeni, ali nazalost ne na bolje. Ti ces saznati zasto je sve krenulo niz brdo u tvojoj vezi, tvoj partner tebi nije vjeran.

Ti ces se uvjeriti u izdaju i zauvijek okrenuti ledja osobi za koju si bio spreman sve da das.

Do kraja godine ces ostati sam, ali ta samoca nece dugo trajati. Tebi je do kraja godine sudjen raskid, ali i susret sa osobom koja ce u buducnosti biti tvoj zivotni pratilac. Usponi i padovi su pred tobom, ali ti ces pronaci nacin da sa svim problemima izadjes na kraj.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2