Jarac uspeva da reši probleme koji ga dugo prate,Vodoliji posao danas cveta, Riba žali za bivšom ljubavi…

Jarac uspeva da reši probleme koji ga dugo prate,Vodoliji posao danas cveta, Riba žali za bivšom ljubavi…

21. srpnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Nema sumnje da ste vi osoba koja je veoma odgovorna kada je posao u pitanju. Pred vam su danas velike obaveze koje će od vas zahtevati mnogo. Ipav vi ćete sve postići jer ne umete da okrene te leđa kada postane teže. Mnogo ste vredni i to će vam doneti samo pohvale koje će vam mnogo laskati.

 

BIK

Vi ćete danas uživati, jer srećne zvezde neće prestajati da vas prate. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju sve će vam polaziti za rukom. Jedna osoba će pokušati da vas isprovocira svojim rečim, ali to će biti bezuspešno. Osoba ste koja ume da se zauzme za sebe kada je to potrebno.

 

BLIZANCI

Velike šanse su da ćete danas osetiti veliku nervozu. Nesuglasice sa voljenom osobom su pred vama, ali umesto da popustite vi ćete samo dosipati ulje na vatru. Ne možete da kontrolišete svoje emocije u poslednje vreme, i to vam zaista ne ide u korist.

 

RAK

Danas će mnogo toga zavisiti o vašoj proceni. Neke osobe su se previše opustile i vama predale sve obaveze koje vas dodatno umaraju. Vreme je da donesete važne odluke i da se zauzmete za sebe. Danas nekim osobama neće biti po volji, jer ćete im vi dati do znanja da sa vama ne mogu raditi šta im je želja.

 

LAV

Danas vam neće poći za rukom da izbalansirate svoj poslovni i privatni život. Vaš partner očekuje svu vašu pažnju, ali vi mu to trenutno ne možete pružiti. Posao vam je na prvom mestu i svoje obaveze shvaćate ozbiljno. Tražite razgovor sa voljenom osobom. Porebno vam je više razumevanja i to joj morate reći, inače se ništa neće promeniti.

 

DEVICA

Pred vama je dan koji će doneti neke manje promene u vaš poslovni život. Neće vam sve biti po volji, ali mislite na to da će vam te promene doneti samo veći poslovni uspeh. Odvojite više vremena za vašeg partnera. U poslednje vreme vam ne cvetaju ruže kada je vaša veza u pitanju.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2