U NAREDNOJ SEDMICI: Ovan mora da se POSVETI VOLJENOJ OSOBI,a Bik treba da se BORI za EMOCIJE!

U NAREDNOJ SEDMICI: Ovan mora da se POSVETI VOLJENOJ OSOBI,a Bik treba da se BORI za EMOCIJE!

21. srpnja 2021. 0 By Lala

VAGA

Morate da se fokusirate na ljubav. Da resite svoje emotivno pitanje i da prosto shvatite sta je ono sto vase srce zeli. Mozda bi bilo najbolje da tokom sledecih nekoliko dana budete sami kako bi ste resili svoje dileme.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti zanimljiva sedmica za vas,bilo da ste u vezi ili ne. Mozemo cak da kazemo da cete imati priliku da sredite svoj emotivni status. Tokom narednih par dana mnoge skorpije ce uci u romansu.Slede vam lepi zajednicki  trenuci.

STRELAC

 

Nemojte bezati od ljubavi.Ako ste ranije bili povredjeni to ne znaci da cete biti ponovo.Zato se tokom sledecih nekoliko dana fokusirajte na ljubav i na emocije jer postoji neko u vasoj blizini ko bi sve uradio samo da vas ima kraj sebe.

 

JARAC

Mozda je za vas najbolje da tokom sledecih nekoliko dana mislite na sebe i na svoje potrebe a da sve drugo ostavite po strani.Emocije koje imate prema jednom ovnu nisu i nece biti uzvracene.On prosto ne ume da vas voli i sto pre to shvatite to bolje po vas.

 

VODOLIJA

Mozda bi ste mogli vise vremena da posvetite voljenoj osobi. Zapostavili ste je i iako vi to odbijate da priznate to je itekako   tacno i velika je greska. Ne umete da cuvate ono sto imate.

 

RIBE

Nemojte ocajavati ako vam u ljubavi za sada ne ide. Sve moze da se promeni u narednih nekoliko dana. Samo je vazno da ne bezite od emocija i da dozvolite  jednoj osobi  da vam dokaze koliko joj je stalo do vas.

Stranice: 1 2