LJUBAVNI HOROSKOP za   28.JUL:   Istina ponekad ume da zaboli,  i ovo je dan za velike odluke!

LJUBAVNI HOROSKOP za 28.JUL: Istina ponekad ume da zaboli, i ovo je dan za velike odluke!

27. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Istina ponekad ume da zaboli, naročito ukoliko je neko ponosan i osetljiv kao vi. Moguće je da ćete danas pokušati da izbegnete važan razgovor, a partner će prekinuti vašu samoobmanu i sasuti vam istinu u lice. On nije okrutan, jednostavno će želeti da vas vrati na pravi put. To se zove prava ljubav.

 

 

BIK

Zvezde će vas danas navesti da razmišljate o promenama u vašoj vezi. To neče biti samo mali površinski detalji, već neke krucijalne stvari sa kojima se nosite već duže vreme. Ukoliko ste nezadovoljni, nema potrebe da trpite bilo šta. Budite hrabri i zahtevajte promene. Potrudite se da ne budete previše dramatični, kako biste bili ozbiljno shvaćeni.

 

 

BLIZANCI

Danas nije dan za opuštanje. Trenutni raspored planeta je takav da ćete uz malo truda uspeti da postignete nešto veoma pozitivno i konstruktivno kada je vaša veza u pitanju. Započnite razgovor o važnoj temi, poradite na zajedničkim planovima. Za sve je potreban trud. On kasnije donosi uspeh i sreću na duže staze.

RAK

Danas vam planete donose mogućnost da otkrijete radikalne činjenice o ljubavi, romansi i zajedničkom životu uopšte. Vaš metod da ostavite dobar utisak je flert koji uključuje direktan pogled i dvosmislen dijalog. Danas ćete, međutim, naleteti na nekoga ko je veći igrač od vas. Možda je ta osoba upravo novi predmet vašeg interesovanja.

 

 

LAV

Ako ste davno bili povređeni ili odbijeni od nekoga i nikako niste mogli to da mu oprostite, oslonite se danas na planetarni aspekat. Zvezde će vam reći da napokon otopite led oko svog srca i otklonite bol. Prijatno poznanstvo bi moglo da vas navede da počnete da razmišljate o budućnosti i napokon zaboravite prošlost.

 

 

DEVICA

Zvezda vam danas predlažu da se dublje zagledate i razmislite zašto je vaša veza u krizi u poslednje vreme. Vi morate prestati da sami sebe kažnjavate i krivite. Niste vi jedini odgovorni za trenutnu situaciju. Dobro je polaziti od sebe, ali vi preterujete u tome. Ne budite naivni!

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2