SIMBOL KARME: Dolazi vreme da KARMA NAPLATI SVOJE! Izaberi i saznaj STA TE CEKA do kraja jula?

SIMBOL KARME: Dolazi vreme da KARMA NAPLATI SVOJE! Izaberi i saznaj STA TE CEKA do kraja jula?

27. srpnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SIMBOL BROJ DVA:

 

Do sada se nista nije  desavalo  sto bi ugrozilo ili poboljsalo vasu emotivnu vezu. Ona je dosta stabilna i cvrsta u smislu da traje da da ce trajati. Tu nema sumnje da ce da traje jer ste se nasli oboje. Vrlo ste slicni, postujete se i jedno drugo razumete u svemu.

Vi ste zaista pravi spoj, kao dve srodne duse koje se drze jedna druge. Kada jedno posrne, drugo ga drzi i biva mu oslonac. Tako je i kod drugoga. Ono cega vam fali jeste onaj zar ljubavi, razigranost, zelja za provodom i stalnim izlascima.Kao da vas je scepala monotonija a vi ste tu bez neke zelje za promenama. kARMA  vas upozirava da se trgnete, da uzivate u ljubavi i govori da vam sledi jedan znacajan momenat. Vi cete sami sebe iznenaditi! Okrenuce se tocak srece,  i to ce biti vrlo znacajno za vasu vezu i jaku ljubav.

 

 

AKO STE IZABRALI SIMBOL TRI:

Vi koji ste izabrali simbol tri ste od onih kojima je ljubomora glavno dogadjanje ili obelezje veze. Vi imate jasne ciljeve, ali sami sebe smetete zbog ljubomore. Oboje ste jako ljubomorni.

Taman kada vas popusti, vi izadjete u drustvo i eto problema. Partner vas krivi da dajete povoda svima da vas gledaju, da im dajete nevidljive signale… A vi gledate samo svoga partnera kao bozansko bice!

Ponekad je obrnuta situacija kada vi njega krivite da se udvara svakoj.

Vasa veza moze da zivi, jer ima uslove za to. Znate da funkcionisete kao par, i mogli biste puno toga skupa.Jedino da prestanete ljubomorisati, i traziti svadju, gde je nema.

Ako nastavite ovako, karma dolazi po svoje, pa gledajte sta kada bude kasno za popravak!

Kadabude kasno da se kajete, necete moci pomoci sebi! Razgovarajte i resite se, hocete li biti skupa, ili pustiti da vam ljubomora bude neprijatelj ljubavi broj jedan?!

Stranice: 1 2