BROJ koji te najvise privlaci OTKRIVA ISTINU o tvome srcu: Jesi li ZLOPAMTILO ili DOBRICA koju svi koriste?

BROJ koji te najvise privlaci OTKRIVA ISTINU o tvome srcu: Jesi li ZLOPAMTILO ili DOBRICA koju svi koriste?

28. srpnja 2021. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali broj jedan od onih ste koji od onih nesebicnih ljudi. Rado pomazete drugima ali samo kada to dodje kao vasa povlastica. Misli se na vas visak da imate za sebe i moze da vam ostane. Pa desi se neki put da i sami nemate i ne znate kuda cete sa sobom i svojim obavezama.

Vrlo ste druzeljubivi, pa cesto izlazite sa svojim prijateljima. Kazu da se sa njima najbolje opustite, ali da se i prave poslovi koji ce doneti profit .Zarada nam je svima vazna, pa zasto ne uzeti koji dinar vise ako nam se ukaze prilika.

Vi ste dobri kao covek i kao prijatelj, a kao radnik ste zaista dobri i jako cenjeni. Imate urodjeni smisao za biznis, i zato vas traze. Mnogi zele saradnju sa vama. Neki zato sto znaju da cete dati svoje sposobnosti i ostvariti izuzetan uspeh. Tako bi i njima bilo dobro, i ne bi se zalili na zaradu. A drugi bi samo zato da budu u vasem timu, i da se proguraju uz vas.

Ma koliko da ste sobri i sposobni, i dobar kolega i posten radnik: Vi ne date na sebe! Znate kako da se sacuvate od svih: Od zlobnih i ljubomornih, od onih lukavih, i od onih laznih prijatelja. Onaj ko vam stane na zulj, znate mu uzvratiti. Ali ste uvek oprezni, i ne date nikome da vas uvredi.

Unapred ste spremni i dajete do znanja da se zastitite, ali i dokazete drugima da vas trebaju cuvati i da vam ne smeju stati na zulj.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2