DA LI JE SRCE onog NEODOLJIVOG za vas ZAKLJUCANO, SLOBODNO ili OTVORENO? Izaberi i saznaj!

DA LI JE SRCE onog NEODOLJIVOG za vas ZAKLJUCANO, SLOBODNO ili OTVORENO? Izaberi i saznaj!

29. srpnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  SRCE BROJ 1:

Slobodno je, samo se potrudite!

Vi koji ste izabrali srce pod brojem jedan odavno ste zaljubljeni u nekoga  ali ga smatrate neodoljivim, bart sto se tice vaseg izbora. Sebe  ste  doveli u situaciju  da smatrate da ce jedna osoba za vas biti neodpljiva ali i neosvojiva. Ono sto nosite u srcu vec dugo, nezno je i lepo,  a ljubav kakvom volite, samo bi bila plusa za tu osobu. Odavno ste se zaljubili, ali i istovremeno i pomirili da jhe to  za vas tvrd orah i da ta osoba gleda na vas sa prezrenjem.  To se vama samo ucinilo, a jedan los osecaj , radja nove osecaje takodje lose, pa losije… To je bio povod da odustanete  i da se ne borite, mada vas tera u beznadje.

Sa druge strane je sve drugacije i mnogo bolje i lezernije nego se vama cini. Vi ste vise u strahu od ljubavi, u strahu da ne budete povredjeni ili jos gore za vas, odbijeni! Za vas bi to bilo ponizenje vase licnosti i rana vaseg neznoga srca koje voli .

Jos uvek ne saljete poglede, signale, niti pisete poruke. A bilo bi jako dobro da svoje srce usmerite u tom pravcu, kako biste mu sto pre preneli sve sto lezi  u njemu; ljubav koja je ogromna, zelja da bude voljeno, i neznost koju  bi vam dalo.

Verujte da je ta neodoljiva osoba za vas neko ko se isto tako zagledao u vas i ko vas voli ali tajno. Zeli samo da vidi i proceni da ste iskreni i da vas  iznenadi. Njegovo srce je za vas slobodno, ali zeli da vas uveri u suprotno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2