30. srpnja 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Nikada sebi nisi dozvolio da drugi upravljau tvojim zivotom.  Uvijek si se borio za sebe i svoju srecu. Nikada nikome nisi ucnio nesto lose, ali tebi drugi jesu. Mnogi ti zavide, jer si ti osoba koja ne zana da odustane ni kada je najteze. Bez obzir ana sve lose sto ti desavalo ti nikada nisi prestao da gubis povjerenje u druge ljude.

Tvoaj najveca greska je sto u svakoj osobi trazis samo onu dobru stranu. Mada su te mnogi razocarali, ti svoj stav prema drugim osobama nikada nisi mijenjao. Tvoja dusa je jednostavno predobra. Tvoaj dobrota je tebe u zivotu mnogo kostala, ali ti nisi covjek koji moze da bude los.

Ono sto te ceka do kraja mjeseca jos jednom ce dokazati da ne smijes svakome tek tako vjerovati. Jednoj bliskoj osobi ces povjeriti nesto vrlo vazno, ali ona ce tvoje povjerenje iznevjeriti. Mnogo ces patiti zbog toga, jer ti tako nesto nikada ne bi ucinio. Tvoje dobro srce ce morati proci korz jos jedno razocarenje koje ce te mnogo povrijediti. Kada bi samo malo vise mislio na seb koliko mislis na druge, bilo bi ti mnogo lakse u zivotu.

 

SLIKA BROJ 2)

Ljubavna sreca  ti je uvijek bila vazna, ali mnogo si vremena potrosio na pogresne osobe. Ljubav je tebi sve u zivotu, i ti kada se zaljubis cinis to bez obzira na sva upozorenja od drugih. Mnogi su ti htjeli dati savjet da moras biti oprezan kome poklanjas svoje dobro srce, ali ti nikada nisi htio to da cujes.

Ono sto tebe cini posebnom osobom je cinjenica da ti uvijek pravis iste greske. Prebrzo poklonis svoje srce, koje na kraju samo ostane slomljeno. Ljubavna sreca te nije mnogo pratila, ali to ce do kraja mjeseca avgusta da se promijeni.

Ono sto tebe ocekuje nadmasice sve u sta si do  sada vjerovao. Bio ti sada u vezi ili ne, ti ces se zaljubiti u jednu osobu na prvi pogled. Mada ti se to sada cini kao nemoguce, vrijeme ce pokazati da ti jos nisi sreo svoju srodnu dusu. Ljubavna sreca je pred tobom, i mada ces biti mnogo sumnjicav, od sudbine neces moci pobijeci. Tebe ocekuje ljubav kakvu nisi mogao ni zamisliti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2