FRULA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje do KRAJA MJESECA! – Biraj PAZLJIVO jedna svira MELODIJU SUDBINE  koja ti se nece dopasti !

FRULA koju izaberes OTKRIVA sta te ocekuje do KRAJA MJESECA! – Biraj PAZLJIVO jedna svira MELODIJU SUDBINE koja ti se nece dopasti !

5. listopada 2021. 0 By Maja

FRULA BROJ 1

Ti si osoba koja se u zadnje vrijeme suocava sa raznim problemima. Posebno na poslovnom polju ne ide ti onako kako si to imao u planu. Mada si uvijek posteno isao svojim putem, tebi se je ipak nepravda znala nanijeti. Osoba si koja je jako strpljiva, ali i koja vrlo dobro zna da se zauzme za sebe kada se sve cini uzalud. Ne ocekujes od drugih da ti budu podrska, jer ti si u svom zivotu naucio da se boris sam.

Uvijek si imao velike planove, posebno poslovne planove koji tebi znace mnogo.

Nije uvijek sve kao sto zelis, ali do kraja mjeseca mnogo toga ce da se promjeni u tvoju korist. Pred tobom su poslovne promjene na bolje kojima si se i nadao, ali i za koje si mnogo do sada ucinio. Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u dobro, i koja nije zeljela da misli da ce sve ostati tako lose. Tvoj osjecaj te nije prevario jer pred tobom su zaista predivne promjene koje ce ti znaciti mnogo. Velika desavanja su pred tobom koja ce ti omoguciti da ostvaris sve svoje poslovne snove. Do kraja mjeseca ti ces postici mnogo vise nego sto si to i sam mogao ocekivati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2