Pred ovim zodijacima je PREVARA koja ce sve da SRUSI !

Pred ovim zodijacima je PREVARA koja ce sve da SRUSI !

17. listopada 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci vjeruju u iskrenu i pravu ljubav, ali uskoro ce saznati bolnu istinu koja ce sve njihove snove srusiti. Voljena osoba ih vara, a njima srce ostaje slomljeno. Nece im biti lako.

OVAN

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste zodijak koji je uvijek vjerovao u iskrenu ljubavnu srecu. Mnogo ste do sada bola i razocarenja vidjeli, ali sad ste sretni. Sa osobom koju nazivate svojom velikom ljubavi sve se je promjenilo na bolje. Vas partner je vama uvijek bio velika podrska, ali i vi ste mnogo ucinili kako bi ta veza uvijek sretno funkcionisala. Imate veliko povjerenje u svog partnera, ali to ce nazalost uskoro da se promjeni. Pred vama je saznanje da vam voljena osoba nije bila vjerna. Veliko razocarenje i tuga su pred vama jer tako nesto nikada niste mogli ocekivati. Pred vama je saznanje koje ce sve da srusi i nista vise nece biti kao prije. Vi cete izgubiti ono najvaznije, a to je povjerenje koje se nikada nece moci vratiti. Istina je da ce se vas partner mnogo pokajati, ali vi preko prevare necete moci ali ni zeljeti preci.

Lako vam sigurno nece biti, ali vi ste ponosan zodijak koji nevjeru ne oprasta.

Slomljenog srca cete krenuti dalje ali vi necete prestati da se borite za svoju srecu. Pred vama je poslije svega ipak jedno poznanstvo koje ce vam donijeti ljubav u koju necete prestati vjerovati. Bolan period je pred vama ali vi cete i dalje za svoju srecu da se borite jer niste zodijak koji ce dozvoliti da tuga dugo vlada u vasem zivotu. Vi cete s vremenom i sami shvatiti da je tako moralo da bude jer nikad ne znate za sta su neki zivotni izazovi dobri.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2