Izaberi i saznaj STA je SPAKOVANO u VAS PAKET u narednih mesec dana!

Izaberi i saznaj STA je SPAKOVANO u VAS PAKET u narednih mesec dana!

28. listopada 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PAKET SLIKU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali paket sliku broj jedan, kao da ste sami sebi videli ono sto vam sledi. Naredni mesec dana bicete neko ko ce sve svoje misli posvetiti ili pretociti u svoje nade. Vase nade su jako velike i postace cak i ogromne u odnosu na vase stanje u vezi, na poslu i zivotu uopste.

Sve to su velika zivotna polja koja su razlicita i koja se mogu gledati iz vaise perspektiva. Vase poslovno polje nije bas zanemarljivo. Vi ste i vredna i odgovorna osoba pa obavljate svoje duznosti. Niti ih zanemarujete, niti ih zapustate.

Kao prava vrednica vi ih ispunjavate bez opomena, bez suvisnih kritika i rdjavoh sugestija na vas racun.Znate svoje duznosti i to je ono sto vas drzi u jednom istom nivou. Pokretali ste nove teme za promenu radnoga mesta i tome se nadate.Na zalost, to se nece desiti uovom vremenskom razdoblju.  Ni pitanje vase veze nije neko bas adekvatno ovoj trenutnoj vremenskoj distanci. Partner i vi ste u manjem sukobu, reckate se i ima i ljubomore.

On je ljubomoran na vase drustvo, pa vas slabo pusta. Zato ste vi ljubomorni na njegovo, pa se zato najcesce svadjate. Vi se pored njega osecate zapostavljeno jer vam ne daje osecaj poverenja, osecaj da ste neko veliki i najvazniji za njega. Cak se osecate i sputano sa njegove strane. Vi takodje niste sigurni dokle ce ta veza da traje, niti da li i vi to zelite.Sve se nadate nekim boljim i lepsim danima, ali oni ce biti takvi kakvi jesu. Sve se zasniva na vasim laznim nadama, ma kako vi sanjarili da bude drugacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2