Ljubavni horoskop za 20.oktobar: Savrsen dan za nove veze,pomirenja i fatalne susrete!

Ljubavni horoskop za 20.oktobar: Savrsen dan za nove veze,pomirenja i fatalne susrete!

18. listopada 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Ovo je prosto savrsen dan za nove veze ali i za pomirenja. Zvezde su kada ste vi u pitanju u savrsenom polozaju,i za vas   bi ovo kada je ljubav u pitanju mogao biti savrsen dan. Samo  treba da se malo potrudite i nema toga sto vi necete moci da postignete tokom ovog dana.

 

BIK

 

Nemojte danas ulaziti u nove veze,to jednostavno danas nikako nije nas savet jer je sasvim izvesno da   cete se danas razocarati.

Provedite dan sa onima koje najvise volite,sa prijateljima i porodicom… A neka vam  ljubav ostane u drugom  planu kako se ne bi ste razocarali.

 

 

BLIZANCI

Vi danas  morate da  uzmete u obzir sve sto ste uradili za vaseg partnera i da shvatite da on nije na isti nacin umeo da vam uzvrati.

Za vas je danas najbolje da  shvatite  da  on i nije vasa idealna druga polovina… Prosto, da   zasluzujete da  vas neko iskreno voli onako kako vi umete da volite.

 

RAK

Vrlo je moguce da cete danas zeleti da nadjete  opravdanje za neke postupke   vaseg partnera.

Jednostavno vam je isuvise stalo do njega da bi ste mogli da dignete ruke od ovako velike ljubavi… Iako i sami shvatate da njemu nije stalo onako kako bi ste vi to zeleli.

LAV

 

Vu ste osoba kojoj je veoma cesto ponos iznad ljubavi … Ali ako zelite da zaista budete srecni danas na njega morate da zaboravite.

Ucinite ono sto vam kaze vase srce . Pobrinite se za  to da budete pored  prave osobe u pravo  vreme,a vi znate na sta mislimo kad to kazemo.

 

DEVICA

Moze se reci da znate  ko je vlasnik vaseg srca ali se u poslednje  vreme bas i ne trudite  da toj osobi stavite do znanja koliko vam je stalo.

Ali,danas cete svakako imati priliku da to uradite. Naravno, ako je to ono sto zelite, i da se izborite za srce voljene osobe.

 

VAGA

Danas vam se nece desiti nista posebno na polju emocija,  ali je svakako jasno kao dan da vam  zapravo nista i ne   treba. Vi ste trenutno u fazi kada vam najvise prija samoca a danas je dan kada  cete moci da je priustite sebi.

 

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2