Ono što PRVO VIDIŠ na slici otkriva TVOJE STRAHOVE-jedan deo slike nosi STRAŠNU PORUKU!

Ono što PRVO VIDIŠ na slici otkriva TVOJE STRAHOVE-jedan deo slike nosi STRAŠNU PORUKU!

23. listopada 2023. 0 By Maja

AKO SI NA SLICI PRVO VIDEO LICE:

Ovo znači da si ti osoba koja u sebi nosi zaista velike strahove. Sigurno je da za tvoje strahove zanju samo neki tebi dragi ljudi. Ne razgovaraš mnogo o tome, jer ne želiš da pokažeš svoju slabost. Ti si na izgled vema jaka i samouverena osoba koja mnogo postiže u životu. Mnogi ti zavide, ali samo ti znaš kako se osećaš duboko u duši. Ti iako deluješ samouverno, kada si sam povučeš se u sebe i svoje misli. Tvoj strah nije retkost u današnje vreme, mnogi ljudi se bore sa tim strahom svugde u svetu.

Tvoj strah od gubljena dragih ljudi. To je nešto što te prati od malih nogu. Kao dete si se plašio da ne izgubiš baku i dedu, kako si odrasta plašio si se isto za svoje roditelje, svoje prijatelje, svoju ljubav. Moraš biti svestan da je dmrt deo života, Niko od nas neće živeti večno, ali dok imamo one koje volimo treba da ih čuvamo, treba da se ne stidimo da kažemo da ih volimo. Ti se moraš pomiriti sa činjenicom da ništa ne traje večno.

Ali ljud koje voliš i ako su još uz tebe reci im koliko ih voliš, biće ti lakše.Vreme nemožemo zaustavtiti ono igra protiv nas, ali isto to vreme nam daje dovoljno vremena da budemo s adragim ljudima. Ne traži izgovore, već provodi vreme sa osoba za koje se plašiš. Novac se može nadoknaditi, kada nam voljeni odu tada ni taj novac nema istu vrednost za nas. Zato čim pročitač do kraja, okreni brojeve osoba kojih voliš i reci im koliko ih voliš. Jer ćeš dobiti poruku koja će biti vezana za jednu tebi mnogo dragu osobu,poruku  koja će ti slomiti srce. poruku koje si plašio. Zato ne gubi vreme i reci im koliko ti je stalo i koliko je tvoja ljubav velika.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2