Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Blizanci PATE za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj zodijak  saznaje da NIJE ISKRENO VOLJEN!

Rak u LJUBAVNOJ SRECI, Blizanci PATE za BIVSOM LJUBAVI, a ovaj zodijak saznaje da NIJE ISKRENO VOLJEN!

9. siječnja 2022. 0 By Maja

U narednom periodu mnogo toga se desava na polju emocija za ova tri zodijaka. Dok ce rak samo da uziva u ljubavnoj sreci, blizanci nece moci da se pomire da bivsa ljubav nije vise na njihovoj strani.

BLIZANCI

Vi kada volite, volite iskreno i cijelim srcem. Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena mada vam ljubavna sreca nije uvijek bila naklonjena. Vi ste zodijak koji nije naucio da bude sam, uvijek ste imali nekoga na svojoj strani jer vi u iskrenu ljubav vjerujete. Ipak sreca kojoj ste se nadali nije vam bila sudjena.

Mnogo ste voljeli svoju bivsu ljubav, ali probleme koje ste imali prosto niste mogli da rijesite. U narednom periodu vasa tuga postaje sve jaca jer mnogo ce vam bivsa ljubav nedostajati. Mada ste imali probleme u vasoj vezi, vi ste se uvijek nadali da cete uspjeti da ih rijesite. Ali u periodu koji je pred vama moracete da se pomirite sa cinjenicom da je to ljubav koja se vise nece desiti.

Vas partner je krenuo dalje sa svojim zivotom, i to cete i bvi morati uciniti. Nece vam biti lako jer mnogo toga ste zajedno prosli, ali ne zaboravite da vasa ljubav vrijedi mnogo. Vama je prava ljubavna sreca tek sudjena, ali prvo cete morati da se pomirite da proslost koja je iza vas necete moci vratiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2