Izaberi BUKET CRVENIH RUZA i saznaj svoju  LJUBAVNU SUDBINU za MJESEC FEBRAUAR! BIRAJ PAZLJIVO jer jedan BUKET donosi VELIKU TUGU!

Izaberi BUKET CRVENIH RUZA i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU za MJESEC FEBRAUAR! BIRAJ PAZLJIVO jer jedan BUKET donosi VELIKU TUGU!

17. siječnja 2022. 0 By Maja

BUKET CRVENIH RUZA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek pokusavala da ostvari svoje snove kada je ljubav u pitanju. To podrazumijeva veliku srecu sa voljenom osobom,jer ti si neko ko je uvijek pokusavao da se izbori za srecu. Osoba si koja je uvijek pokusavala da ostvari svoje planove, jer uvijek si imao sliku pred sobom kakva tvoja ljubavna sreca treba da bude. Ti si neko ko tacno zna sta cini i neko ko voli da preuzme kontrolu nad voljenom osobom. Ono sto tu zelis mora da se ostvari, sto tvoj partner zeli i ne mora. Imate razlicite poglede na zivot sto ti nikako ne ide u korist, ali ti  dalje tjeras po svom.

Tvoj partner je bezbroj puta pokusao da ti dokaze da ljubav nije ako je samo jedna osoba u tvoj vezi sretna, ali na to se nisi obazirao.

U narednom mjesecu ti ces imati priliku da se suocis sa istinom koju tvoj partner krije od tebe. On tebe iskreno ne voli, jer ti mu nikad nisi ni dala priliku da bude ono sto jeste. Ljubav nije iskrena ni sa tvoje strane ali to ne zelis da priznas. Jer da jeste prihvatila bih svog partnera onakvog kakav je. Velika tuga je pred tobom jer ti ces uzgubiti osobu koju smatras svojom velikom ljubavi, ali kod tebe je to sve stvar navike. Bice ti vise tesko jer ce tvoj ego biti povrijedjen.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2