Narednih DESET DANA do KRAJA JANUARA ce biti  PRESUDNO  u necijem zivotu!

Narednih DESET DANA do KRAJA JANUARA ce biti PRESUDNO u necijem zivotu!

19. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je pred vama i odluke su na vama.Zato nastavite da se  radujete i budite  odlucni. Ovo je vreme velikih odluka i vreme za nove stvari. Ne oklevajte da se  radujete i da  pokazete svoje zelje. Ono sto zelite, pokazite!

 

BIK:

Ako svoj zivot ne uzmete u svoje ruke, nista od vas! Za sada ce se mnoge  stvari da  kristalisu, ali morate biti jasni. Ako ste bili lenji za sebe, sada morate  drzati sve konce samo vi. Narednih deset dana je presudno za nesto u vasem zivotu, biti ili ne biti!

 

BLIZANCI:

Vasa zelja se naslanja na vase jasne teznje i sada je vreme da se to i vidi. Ono sto ste zamislili u svcojoj glavi, to i pokazite. Nemojte se stideti svojih koraka, postupaka ni zelja. Neka vase zelje budu i vasa dela, i sve ce biti dobro.

 

RAK:

Zapecete da partneru dokazete neke stvari, ali cete lako odustati. Naterace vas na to njegova ravnodusnost. Vi biste jasno da pokazete da vam je stalo do njega, a on vas ignorise. Vodite veliku unutarnju borbu i ne znate kakav ce ishod biti.

 

LAV:

Vreme je za neke radosti, a vi raznislajteo besmislicama. Vreme je da se opametite, inace cete uraditi na stetu  i sebi i partneru. Ipak cete sebi licno da nanesete vise stete nego koristi.Vreme je da se opamette i ne cinite gluposti koje vam padaju na pamet.

 

DEVICA:

To sto vi mislite da moze  nesto da se desi tako brzo, varate se. Imate vreme da odredite sta planirate i sta je alarmantno.  Pred vama je da pokazete da znate sta hocete, ali i da ste jaki da idete za ciljem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2