Saznajte na koje znakove ce RETROGRADNI MERKUR ostaviti posljedice  u vidu SLOMLJENOG SRCA…

Saznajte na koje znakove ce RETROGRADNI MERKUR ostaviti posljedice u vidu SLOMLJENOG SRCA…

19. siječnja 2022. 0 By Maja

U periodu koji je pred nama retrogradni merkur ce da donese mnoge promjene. Evo na koje zodijake ce ostaviti najvece posljedice na polju emocija.

OVAN

Pred vama je period u kojem cete imati priliku da mnogo toga rijesite sa voljenom osobom. Necete imati problema na polju ljubavi ali na poslovnom polju ce doci do promjena koje vam se nece dopasti. Pred vama su desavanja sa mnogo uspona i padova.

 

BIK

Retrogradni merkur ce na vasu vezu da ostavi lose posljedice jer vi cete u morati da se suocite sa problemima koji ce dovesti do raskida vase veze. Necete biti sretni kada je ljubav u pitanju jer slomljeno srce je pred vama. Na poslovnom polju sve ce vam polaziti za rukom.

 

BLIZANCI

Poesebne promjene necete osjetiti jer na vas znak retrogradni merkur nece mnogo utjecati. Pretezno sve ce se odvijati kao i do sada jer pred vama jesu neka desavanja koja ce vam tesko pasti, ali nista sto ce promjeniti situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

 

RAK

Sreca vam je naklonjena jer ni vas ovaj period nece mnogo utjecati. Vi cete imati priliku da ostvarite jedan poslovni san dok ce vam i na polju emocija sve polaziti za rukom. Pred vama je period u kojem necete osjetiti nikakve posljedice.

 

LAV

Ljubavna sreca vam okrece ledja jer retrofradni merkur ostavlja velike posljedice na osobe rodjene u znaku lava. Raskid je pred vama koji ce vam jako tesko pasti jer sa voljenom osobom necete uspjeti da rijesite probleme koji vas trenutno prate.

 

DJEVICA

Imacete priliku da osvojite srce osobe do koje vam je mnogo stalo. Pred vama je period u kojem cete biti spremni za novu vezu koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Na poslovnom polju sve ce vam polaziti za rukom, bas onako kako ste vi to imali u planu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2