Rak ce biti marioneta skrivenih ZELJA jednom jarcu, a ljubav bika SVE  ribi koja ga voli…

Rak ce biti marioneta skrivenih ZELJA jednom jarcu, a ljubav bika SVE ribi koja ga voli…

21. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Srecnik ste  onoliko koliko se osecate srecnim. Ne mora da bude povoljan dan, niti povoljna situacija.Kod vas je vazan osecaj i ono sto zivi u  vasem srcu.A ovog dana ce u vasem srcu da zatitra jedan cudan osecaj.

 

BIK

Vasa  ljubav je sve  jednoj ribi i ona joj predstavlja svo bogastvo. Sa vasom ljubavlju ona je  bogatija od svih koji imaju bogastvo. Mozda je vreme da krunisete svoju vezu i da je usmerite.Pocnite vec da razmisljate o tome.

 

BLIZANCI

Hteli biste sve najbolje za sebe, ali vase okolnosti vas teraju u beznadje.Vas osecaj je da nikad necete biti srecni. Kao da vam sve lepe stvari izmicu iz ruku. Danas morate poceti da razmisljate mnogo razumnije.

 

RAK

Osecate se nesrecno i nevoljeno, a ne slutite da vas neko voli. Jednom ste jarcu marioneta skrivenih zelja, i ono sto bi ga usrecilo.Vreme  je da pokazete  odredjene korake u smeru koji vas vodi do njega. Mozete biti jako srecni, ako podjete na vreme.

 

LAV

Ovog dana ste jako uplaseni i razmisljate o nekim koracima. Pred vama su   koraci za koje nemate niti dovoljno snage, niti dovoljno hrabrosti. Bez obzira na sve, moracete jer vise nema cekanja. Nesto vazno  odlazete vec dugo i predugo.

 

DEVICA

Bas sada morate pokazati strpljenje i da  ste voljni da  svoj zivot usmerite. Vreme je za nove korake i  vase odluke. Od vasih poteza ce zavisiti bas sve, pa tako  gledajte sta cete.Morate biti pazljivi,  kako ne biste snosili lose posledice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2