Cetvrtak ce jednom  znaku DONETI NAJVECU DILEMU posle koje NISTA NECE BITI ISTO, ali mu se PRUZA SANSA  za ljubav!!

Cetvrtak ce jednom znaku DONETI NAJVECU DILEMU posle koje NISTA NECE BITI ISTO, ali mu se PRUZA SANSA za ljubav!!

6. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Verujte da ce vam ovaj dan doneti velike dileme.Za vas ce biti najvece kakve ste ikada imali.Zato cete morati doneti trenutnu odluku.Za vas ce to biti jedino resenje, ali vise nista nece biti isto.

 

SKORPIJA

Imacete sansu za ljubav koja se radja u vasem srcu.Mada se niste nadali, danas cete ipak da osetite radost u srcu.Vasa ce sreca da raste iz sata u sat. Konacno stupte u vezu ovog dana sa nekim o kome ste mastali. Vi ste srecnik dana!

 

STRELAC

Vasa ljubav ce vas  terati da se  izjasnite jednoj osobi. Od vas se  partner ne nada da pokazete tako iskrenu ljubav  i tako brzo. Zasto da duzite, vi pokazite da ste zaljubljeni i da zelite trajniju vezu. Partner ce biti prijatno iznenadjen.

 

JARAC

Vasa ljubav ce ovog dana pasti u zatisje, a niste se nadali. Mada ste osetili monotono oboje, ipak ste cutali. Niste se usudili da otvorite karte i popricate sa partnerom. Samo ste se plasili da cete tako da pogorsate stanje.

 

VODOLIJA

Niste srecni sto duzite ljutnju, ali vas  tako moze  stici prava rasprava. Mada imate osecaj da vas ceka rasprava, ipak ste nekako uznemireni. Uspecete da se suzdrzite i da ostanete smireni.  Samo tako smirene situacije mogu vas dovesti do poboljsanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Od vas se ceka  da istrajete  u svemu, pa i u svojim odlukama. Jednu cete doneti ovog  dana, i bice zaista lepa. Odavno ste razmisljali sta i kako  da se ponasate, i sta da odlucite. Vasa odluka ce biti dobra.

 

Stranice: 1 2