IZABERI BIDEMAJER i saznaces da li te DO KRAJA GODINE ceka VENCANJE ili ces liti SUZE  ZBOG LJUBAVI?

IZABERI BIDEMAJER i saznaces da li te DO KRAJA GODINE ceka VENCANJE ili ces liti SUZE ZBOG LJUBAVI?

6. travnja 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI BIDEMAJER

BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali bidemajer, sliku broj jedan, imate razlicite opcije. Vase ponasanje se stalno menja, tako da i vasi planovi menjaju krajnje ciljeve.

Vi ste od onih kod kojih preovladavaju razlicita osecanja pa shodno njima su vam i dani sarenoliki.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zato vasa emotivna veza trpi emotivne sokove, promene i izmene nekih sitnih detalja.

Uvek se trudite da se uklopite u stavove koji se ticu partnera, koji od njih nikako i nikada ne odustaje. Vas partner je jako principijelan, pa nikada ne odustaje od svojih principa.

To je jedino pravilo sa kojim ste upoznati po pitanju njegovih stavova  jer je bio otvoren sa vama. Vi ste sami hteli da budete deo njegovih zahteva, ali ti zahtevi su bili minimalni.

Tek kasnije su vam se cinili, prvo veliki, pa zatim ogromni. Vas problem koji vasu vezu kvari je u vama.

Sami sebi  komplikujete dodatno tesku  i onako komplikovanu situaciju. Ne znate tacno da se izjasnite po pitanju zelja.  Vi krenete za jednom, odete za drugom, trecom…

Zato vase zelje idu u prazno, a vasa dusa tutnji od bola, dok oci zele sakriti suze.  U vasu dusu se tada uvlaci  misao da ste vi najnesrecnije bice na svetu.  Vasa dusa jeca, a oci ne stede suze koje padaju kao biseri.

Da ne biste plakali i patili bez razloga, odredite sta hocete i zauzmite stav. Trazite  sta zelite i drzite se stava, ali budite cvrsti u uverenjima.

Recite sta hocete od partnera  i neka i on vama kaze planove na krace staze. Na duze staze pravite planove skupa, ujedinjeni u ljubavi. Tako imate sanse za bolju buducnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2