Kome ce NOVA ljubav ZAKUCATI na vrata srca, bas ovog dana?

Kome ce NOVA ljubav ZAKUCATI na vrata srca, bas ovog dana?

13. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Nista ne zelite i necete se radovati  nicemu, jer ste vec u nekom svome bedaku.I ne slutite da ce vas ovoga dana, ljubav da zakuca na vrata vaseg srca! Ipak ste  u stanju da sve zaboravite i da se opkrenete  novoj ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se okrenete u smeru lepe osobe koja vam odavno nudi drustvo. Od vas se ocekuje da budete verni svome srcu , i da  ponudjeno drustvo uzmete sa rezervom.Mozete verovati da ce to da bude samo drugarski odnos, ali na vasu srecu, nece!

 

BLIZANCI

Oko vas se pletu neke price dokonih ljudi.Vreme je da uzmete u obzir sve ono sto vas se tice, a ono nevazno, da i ne obratite paznju.Vasa  ljubav ce  da pobedi, ma sta pricali o vama. Vazno je da vas partner veruje u vas.

 

RAK

Nece vam dugo trebati da se okrenete u smeru jedne skorpije. Jos danas pri susretu, probace da zainteresujete  njeno srce, ai ona vase. Kao da je ovaj dan stvoren za obostranu i ludu ljubav! A vas dvoje kao da ste predodredjeni da budete srecni zodijaci!

 

LAV

Vec ste poceli da se lomite i sta i kako, ali ne brinite! Sve nejasnoce ce doci na svoje, a vi cete se radovati bas kao nikada. Jedna osoba ce biti pravi razlog tome, i vase srce ce kucati za nju. Sledi vam ljubav koja je na pomolu.

 

DEVICA

Od vaseg bola cete morati da se otrgnete i da prestanete da sirite negativnu energiju. Ako su neki oko vas srecni, vreme je da i vi budete neko ko ce se radovati bar zbog njih. Nemojte da svojom tugom kvarite njima srecu, pa da bude da ste ljubomorni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2