Ovaj znak mora biti JAKO PAZLJIV! Lako moze da izgubi velike pare!

Ovaj znak mora biti JAKO PAZLJIV! Lako moze da izgubi velike pare!

17. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Svesni ste dobro sta novac svima znaci i koliko se svi bore za njega. Za vas licno, on je samo potrosno sredstvo, bez cega se ne moze. Dok vi mislite razumno, vasem partneru je uvek malo. Ma koliko da imate, on ce znati gde da ih potrosite.Pazite i razmislite gde je tu granica?

 

BIK

Vec ste se slozili da se ispostuje dogovor da ostanete na pozitivnoj nuli.Umesto da  vise ne pozajmljujete, vi se  opet upustate u losu  priliku. Imali ste i sve ste potrosili, pa cete ove dane da tprite krizu!Opet idete pogresnim tokom, pozajmite-vratite i opet nemate!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

BLIZANCI

Vi imate princip sto se tice para, ali vas vasa ljubav cesto podseti da ste skrti. Vi zaista volite pare i niste tako lukavi kako vas smatraju.Ono sto vi znate, ne znaju drugi, i vreme je da se  zna da ste se namucili ranije.

 

RAK

Vi ste jako skromni i vi i novac ste dva sveta.Niste ga nikada imali, pa ste navikli bez njega. Zato se sada zadovoljavate onim sto imate, bez obzira da li je to premalo ili tek dovoljno za osnovno.  Ipak necete biti u krizi, jer nesto ste sakrili.

 

LAV

Radite mbogo i mogli biste imati pozamasnu svotu para! Zato morate biti jako oprezni ovih dana, jer biste mogli da uzgubite velike pare. Od vas se ceka da budete pazljivi i pazite na svoje ponasanje, jer ste hiroviti i cinite iz inata.

 

DEVICA

Vas stav i novac je deo onoga  sto nikako ne stavljate niti na minus, niti na plus.Vase finansije i vas stav znaju samo za znak jednakosti. Koliko radite, toliko imate, i koliko cuvate toliko ste u krizi.Bicete bez brige, jer cuvate i radite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2