Sledi mnogo toga-Neki ce ostvariti svoje snove, a neke ceka najvece zivotno razocarenje!

Sledi mnogo toga-Neki ce ostvariti svoje snove, a neke ceka najvece zivotno razocarenje!

14. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste svesni sta vas ceka i da morate doneti odluku.Mnoge stvari cete sami doprineti njome, pa pazite sta odlucujete. Od vas se deli  jedna  situacija i osoba koja ce se naci tu u momentu. Mozda vas snadje pogresan momenat na pravome mestu!

 

SKORPIJA

Slede vam velike obaveze, brige, ali i lepi obrti i situacije koje ce vam jako goditi. Nemojte dozvoliti da samo radite i da ce vase srce da bude predato radu. Mozda ce ovi dani da donesu  jednu osobu  na koju morate obratiti paznju.

 

STRELAC

Terate po svome, cak i kada to ne smete, i kada ne biste trebali.Umesto da birate reci, i trazite povoljne prilike. vi idete glavom kroz zid. Zelite nesto, ali to vam je nedostupno i ne mozete  imati. Moracete se pomiriti sa nekim cinjenicama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<

JARAC

Od vas se ceka  da budete odlucni i da pokazete sta zelite.Ne smete se tako lako predati, i pustiti da vas svi gaze. Vreme je da pokazete svoj glas i da budete  odlucni i odbranite svoje interese. A vas interes je u liku jedne osobe.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav vas je  uspela  da navede na krivi trag i poceli ste da  zamerite  jednoj osobi. Kao da vas je izdala, navela na nesto sto niste zeleli! Ona vam je samo zelela pomoci, i nista drugo! Nemojte da za licni neuspeh,  krivite onoga ko vam zeli svako dobro.

 

RIBE

Sve dok ste razumni, necete osetiti sta znaci patiti!  Partner vas je izneverio, ali odavno ste znali da je vasa veza losa. Ovih dana cete to prihvatiti kao neminovnost, i utehu; Da je valjalo, jos bi trajalo! I to vas  tesi, sto govori razum iz vas!

Stranice: 1 2