Dosli smo do petka i ovaj dan ce biti VELIKI SOK ako ste rodjeni u ova dva znaka!

Dosli smo do petka i ovaj dan ce biti VELIKI SOK ako ste rodjeni u ova dva znaka!

19. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Racunajte na jedan vrlo neobican dan, bar za vas. Umesto da idete za obavezama, misli ce vas vuci na drugu stranu.Sta ce biti razlog tome, tek cete morati da otkrijete.A povod  ce biti otkucaj vaseg ludoga srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ono sto vam treba je snaga volje, a dobra volja vam zaista nedostaje. Nikako da je vi  smognete i da jednom idete pravim putem.Ako biste mogli da se sredite sve bi vam poslo bolje. Ovako bezvoljnom, nemate nade da ce biti i da moze biti bolje.

 

BLIZANCI

Radite kao crv  i borite se na svaki nacin da izadjete na kraj sa obavezama. Voljni ste i ne zalite se, ali vam treba malo podrske.Znaci vam misljenje okoline i hvale u kojima uzivate. Ali nikako da ih cujete od jedne odredjene osobe.

 

RAK

Jako ste zadovoljni i vreme je da se ostvare vase zelje. Dugo ste cutali i nosili i teske dane i tesko breme. Ako vam slede lepi dani, vi ste ih sami zasluzili. Zato ce ovaj dan da bude prvi u nizu vasih najlepsih dana! A vi srecnik dana!

 

LAV

Jako ste  takticni pred drugima, a pred partnerom vilenite! Ne samo sto vas nervir,nego vilenite i zbog onog za sta on nije kriv. Nemojte da odajete utisak da ste pritvorni i dvolicni. To se partneru cini, i vreme je da se ozbiljno zabavi vama.

 

DEVICA

Da ste malo drugaciji, mogli biste da zivite dosta lepo.Sto se tice u odnosu na druge, mogli biste ziveti duplo bolje od zadovoljnih.Vas problem je sto ne znate i sto niste spremni da ponekad ucutite. Vas komentar na sve, ne moze biti da  ne izadje iz vasih usta.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2