Neki ce zodijaci da se raduju, neki tuguju, a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

Neki ce zodijaci da se raduju, neki tuguju, a evo koga ce izdati osoba koju najvise voli!

21. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Radujete se onako, bez pravoga povoda, a mozda i zbog jednog predosecaja.Oko vas se pitaju cemu ta radost i vase dobro ponasanje i takvo raspolozenje!Zelite ostati tajanstveni, a u stvari, zar lepo vreme nije dovoljan razloga za dobro ponasanje?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Svo oko vas osecaju da ima nesto sto vas brine i sto vam ne da mira! To sto vi  tvrdite suprotno, samo jedno bice  zna o cemu je rec. Vreme je da date sansu pomirenju  i da se od vas  partner iznenadi kako odavno nije!

 

BLIZANCI

Vec ste na pola puta, a vec se osecate da ste  se umorili.Vase traganje za srecom, nikako da se desi. Verovatno i ne slutute da je vasa sreca i vasa srodna dusa, u vasoj blizini! Osvrnite se malo, ubrzo cete shvatiti jos ovih dana, ko je to!

 

RAK

Imate srce koje voli, i znate da je patilo dugo! Dani koji slede donece vam prava resenja i odluke koje cete morati  da ispostujete. Vase srce kuca za nekim ko je proslost, ali sada su dani da ispravite gresku!

 

LAV

Osecate se skruseno, ato je tuga vaseg srca. Povredjeno je i vreme je da se pokazete na pravi nacin, da biste tugu opropstili. Ako biste mogli, dajte partneru sansu da predjete preko svega. I da se desi dugo zeljeno pomirenje.

 

DEVICA

Kuda idete kad niste svesni sta vas ceka? To sto zelite napred, nije samo korak, nego i odluka . Zato dobro razmislite da li zelite da idete dalje, i mozete li se suociti sa preprekama koje slede na novoj stazi?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2