Ono sto si PRVO VIDEO na slici ce ti otkriti ZASTO NEMAS SRECE u LJUBAVI i KAKO da to PROMENIS!

Ono sto si PRVO VIDEO na slici ce ti otkriti ZASTO NEMAS SRECE u LJUBAVI i KAKO da to PROMENIS!

21. svibnja 2023. 0 By Maja

AKO STE PRVO UGLEDALI RUZU:

Vi ste osoba koja zaista ima veliku dusu i koja cini sve za osobu koju iskreno zavoli. Vi se nikad ne igrate sa tudjim emocijama, mada su se bivse ljubavi sa vasim osjecanjima igrale. Vi vjerujete da iskrena ljubav postoji, ali ona vama nije bila naklonjena. Nemate mnogo srece u ljubavi jer ste previse svoje srce poklanjali, i imali velike nade. Te nade ste zeljeli da pretvorite u djelo ali emocije vasih ljubavi nisu bile iste kao vase.

Vi ste uvijek davali sve za svaku vezu, ali to su bivse ljubavi samo znale da iskoriste.

Primjetile su da volite ludo i to je u svakoj vasoj vezi samo do problema dovodilo. Previse zavolite, ali svoja osjecanja ne treba da odmah pokazete. Da bi vam krenulo na polju ljubavi vi morate kao prvo da mislite na sebe, pa tek onda na sve ostalo. Vi brzo zaboravite sebe i to jedan veliki problem. Zelite da voljena osoba bude sretna i cinite sve za tu srecu. Ali vi zaboravite na svoja osjecanja i svoje zelje. Samo dok je partner sretan i vi ste sretni. Ali ne drzite mnogo do svojih osjecanja i upravo to treba da promjenite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Postavite sebe na prvo mjesto, jer uvijek se mozete boriti za ljubav osobe koju zavolite.

Postujte sebe i vama ce se ljubav i uzvratiti, jer sve dok vi postavljate partnera na prvo mjesto sanse su velike da ce neko iskoristiti vase emocije. Jako je bitno da u vezi ne zaboravite na sebe i svoja osjecanja jer samo tako mozete dobiti  postovanje partnera. Ako vi ne cijenite sebe i svoja osjecanja, zasto bi neko drugi to ucino. Sreca u ljubavi ce vas poceti pratiti kada vi pocnete pratiti svoje srce i svoja osjecanja koja ce ponekad i vama ici u korist.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2