RODJENI POD SREĆNOM ZVIJEZDOM: Ova tri znaka imaju NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU

RODJENI POD SREĆNOM ZVIJEZDOM: Ova tri znaka imaju NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU

21. svibnja 2023. 0 By Lala

Prema astrologiji ova tri znaka Zodijaka imaju najvise srece tokom zivota. Horoskop otkriva koji su znakovi rodjeni pod srecnom zvijezdom…

 

Da li ste vi jedan od nijh?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ako ste rodjeni u ovom znaku vi ste neko ko je rodjen pod srecnom zvijezdom. Blizanci su jedan od tri znaka koji imaju posebnu cast da ih prati sreca kuda god krenu i sta god da rade. Vi ste po prirodi veseli i pozitivni. Volite zivot i i znate kako da uzivate u njemu. Za vas nema prepreka i skoro nikada ne odustajete. Kada nesto zelite vi cete to i da dobijete. Iako se nekada cini da je cijeli svijet protiv vas vi se nekako uvijek izvucete i pronadjete rjesenje.

 

Vasa pozitivna psiha i vedar duhvas uvijek vode ka sreci. Sreca vam je zapisana i tako se kroz zivot nosite sa jednom posebnom zastititom koju vam je sudbina poklonila na rodjenju. U ljubavi ste poletni i nestalni ali skoro uvijek vam se zelje ispunjavaju. Imate srece i u poslovnim pohodima. Sta god krenete da radite imate tu neku malu srecu koja vas prati i ne da vam da pogrijesite. Imate cast da ste jedan od najsrecnijih znakova u cijelom Zodijaku.

 

 

LAV

Lav je jos jedan znak koji tokom zivota ima vise srece od ostalih znakova. Vi ste neko kome je sudbina podarila srecu kada ste se rodili. Kroz zivot idete ponosno i ne bojite se nicega i nikoga. Uvijek dignute glave jedan Lav zna sta hoce i kako da to i dobije. Vas prati sreca sta god radite a najvise srece imate u ljubavi. Iako vam se cini da mozda nije tako ipak nekako uspijete da dobijete sta zelite. Vasa sudbina je davno zapisana i vama je zapisano da cete pronaci ljubav bas onakvu o kakvoj sanajte.

 

Iako vi nekada imate naglu narav i zelite sve odjenom i odmah, ne moze bas sve tako da bude. Nekada je potrebno vrijeme da se neke stavri posloze da bi vase zelje mogle da se ostvare. Nista se ne desava preko noci. Lavovi su jedan od znakova koji su rodjeni pod srecnom zvojezdom i sta god lose da im se desava znajte da ce to proci. Jer vama je sudbina namijenila srecu i imate zastitu od zvijezda sta god radite i kuda god da idete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2