Izaberi MESTO na kojem bi zeleo da BUDES i saznaj sta to govori o tebi!

Izaberi MESTO na kojem bi zeleo da BUDES i saznaj sta to govori o tebi!

27. svibnja 2022. 0 By Lala

Svaki covek je drugaciji, svakome od nas neke stvari mogu doneti srecu. Ipak, sigurno da svako od nas ima mesto na kojem bi zeleo da bude, pa tako neke osobe vole mirna mesta, a neke osobe vole mesta na kojima se stalno nesto desava…

 

MESTO 1)

Ako ste izabrali prvo mesto:

Vi ste osoba koja je u proslosti bila mnogo srecnija nego sto je to sada slucaj. Vi ste u proslosti imali mnogo vise razloga za srecu, a vi ste najvise uzivali u sreci u drustvu vasih dragih osoba. Vi ste svesni da je se mnogo toga u vasem zivotu promenilo, i sve sto vi zelite jeste da odete na neko mirno mesto i da ponovo uzivate u sreci sa vasim dragim osobama.

Ono sto je vama trenutno najvise potrebno jeste svakako mir. Vama je potreban mir, jer vam je sve teze da se borite sa problemima kojih imate zaista mnogo. Vi ste osoba koja zapravo ume da uziva u svakom razlogu kojeg joj zivot pruzi, ali nazalost vi veoma malo razloga za srecu imate trenutno u zivotu. Mnoge osobe zele kule i gradove, a vi sa druge strane samo zelite da budete okruzeni sa vasim voljenim osobama i da uzivate i miru i sreci.

 Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

MESTO 2)

Ako ste izabrali drugo mesto:

Vi ste osoba koja nema previse zelja i snova. Vi ste prosto veoma skromni i vama za srecu nije potrebno mnogo. Medjutim, vi trenutno ne mozete biti zadovoljni sa desavanjima u vasem zivotu, i zbog toga je vama trenutno i vise nego potreban odmor. Vi zapravo vec duze vreme razmisljate o nekim promena, vi zelite da se vas zivot promeni, ali vi ne znate sta da ucinite.

Ono sto je prava istina o vama jeste to da ste vi osoba koja je mnogim ljudima pomogla, ali su vas upravo ljudi kojima ste najvise pomagali zapravo izdali. Takodje je istina da ste vi osoba koju je dobrota mnogo kostala u zivotu. Sve sto vi zelite jeste da odete na neko mesto i da se odmorite od svega, vi samo zelite da zaboravite bar na kratko na sva negativna desavanja kojih imate toliko u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2