Jednom zodijaku LOSA SRECA,  a kome ce biti NAJSRECNIJI DAN?

Jednom zodijaku LOSA SRECA, a kome ce biti NAJSRECNIJI DAN?

27. svibnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan koji biste mogli da upamtite po necemu.Po cemu to, tek cete i sami videti.Bice nepotrebno da vam bilo sta otkrivamo, osim sto savetujemo da ne brzate i da budete oprezni.

 

BIK

Vase misli vode ka jednoj vagi koja je zbog vas u dilemi. Mozda je vreme da  budete  svesni svojih osecanja i da jpoj danas budete podrska. Ako je isto i vi volite, samo joj posaljite simbol obozavanja. Ostali koraci ce biti sasvim spontani.

 

BLIZANCI

Ma kako deluje da nije tako, vas osecaj ce vas voditi na suprotnu stranu. Osecate kao da vas prati losa  sreca i da  ne mozete nista uciniti, vi licno. Mozete, kako da ne, ali vas ne sluzi  sreca  da smognete snage.

 

RAK

Vreme je da se  odrede  neki vasi prioriteti ali vi ste suvise aktivni.Znate vi sta vam je glavno, ali imate neke sporedne  obaveze za kojima prosto zurite. Obavljate sve sto je do vas, majar i preko svoje snage. Vreme je da se malo zabavite.

 

LAV

Vec ste jako nervozni, ali vase srce zeli da se raduje.Kao da ste  nervozni zbog one situacije koja vas zbunjuje i plasi. Samo se opustite i budite  verni svojim osecanjima i srcu. Pustite da vas ona vodi.

 

DEVICA

Vec ste se dobro oraspolozili sada kada vas jedan lav gleda.Osecate njegove poglede, i verujte da cete imati susret oci u oci. Od vas se vasa simpatija nada da cete se  morati pokazati po pitanju  pokazivanja osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2