Jednom zodijaku LOSA SRECA,  a kome ce biti NAJSRECNIJI DAN?

Jednom zodijaku LOSA SRECA, a kome ce biti NAJSRECNIJI DAN?

27. svibnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda vas ne prati uvek sreca, ali ce danas biti vas najsrecniji dan. Susret koji ce se desiti iznenada, ponece vas emocijama srca, i bice nesto kao susret sa srecom. Od momenta susreta vi cete se osetiti i srecnom i voljenom.

 

SKORPIJA

Vasa sreca nikako da bude kompletna, i da se usrecite. Uvek vam fali nesto, uvek vam je zao na nesto i zbog nekoga. Sada je red da budete  neko ko ce sklanjati svoje prepreke. Sami budite kovac svoje srece!

 

STRELAC

Vasa ljubav   ce se kolebati , ali ne i vasa hrabrost.Vi cete danas zaigrati na otvorenu kartu i to ce vas i voditi. Svome strahu cete stati na put pa kako bude. Ili cete spasavati svoju ljubav ili necete!

 

JARAC

Ponasate se kao da vas se ne tice jedan lav, a tice vas se. Vase srce ce  terati po svome i vreme je da se  i ono ohrabri. Zelite biti odusevljeni onim sto sledi, ali cete se ponasati uzdrzano. Zasto?Da li je ljubav ili  je nesto drugo.

 

VODOLIJA

Idete pogresnim putem, i vreme  je da se  srede neki vasi koraci.  Vreme je da razmislite  sta da menjate i sta je ono stpo biste mogli. Mozda je najjednostavnije da prvo ispravuite vec nacinjene greske.

 

RIBE

Jako ste sposobni i vreme je da se  to i pokauze na delu.Vase obaveze ce cvetati i bice to deo vase zelje. kako budete radilisa apetitom, znajte da ce i zarada biti vasa radost. Vreme je i za malo provoda i za emocije, jer ne smete  da se samo radite .

Stranice: 1 2