U zadnjim majskim danima sledi POMIRENJE   znakova koji se NAJJACE VOLE, a  NISU ZAJEDNO!

U zadnjim majskim danima sledi POMIRENJE znakova koji se NAJJACE VOLE, a NISU ZAJEDNO!

27. svibnja 2022. 0 By Maja

BIK

Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu, ali i vi ste pravili greske koje ne mozete sebi oprostiti. Ljubav jedne vage ste izgubili , ali vi se nikada niste prestali nadati da ce ipak doci do velikog pomirenja. Vasa ljubav je bila velika , ali niste usojeli da je sacuvate mada ste oboje mnogo cinili kako bi vam krenulo na bolje.

I danas patite zbog te nesretne ljubavi koja je obacavala samo veliku srecu. Vi cete u zadnjim majskim danima imati priliku da se pomirite sa osobom koju najvise volite.

Sudbina planira jedan susret sa osobom vaseg zivota, i slijedi pomirenje kojem ste se dugo nadali. Pred vama je velika sreca koje se nikada niste zeljeli odreci i koja je uvijek bila veliki dio vaseg zivota. Pred vama je pomirenje sa osobom rodjenom u znaku vage i niko sretniji od vas nece biti.

 

LAV

Vi ste u zadnje vrijeme mnogo patili, jer ste izgubili osobu koja  vam je u zivotu znacila sve. Jedna skorpija je ukrala vase srce, ali niste znali tu iskrenu ljubav da sacuvate. Iza vas je ostalo slomljeno srce i velika bol, jer napravili ste greske koje se samo rtesko mogu ispraviti.

Ali vi ne gubite nadu da  ce vas ljubavna sreca ipak pogledati. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo, jer sudbina vam pruza jos jednu sansu da se pomirite sa osobom koju volite najvise.

Pred vama jeste pomirenje, ali ovaj out pazite i vi malo na svoje postupke ukoliko zelite da jedna skorpija ostane na vasoj strani. Velike promjene su pred vama i vi cete ovaj put pokusati sve kako bi ljubavna sreca i ostala u vasem zivotu. Pred vama je sreca kojoj ste se tako dugo nadali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2