ZAMISLI sto NAJJACE ZELIS pa izaberi  DRVO ZELJA- saznaces da li je SUDJENO  da to DOBIJES  ili da PATIS jer se NECE OSTVARITI!

ZAMISLI sto NAJJACE ZELIS pa izaberi DRVO ZELJA- saznaces da li je SUDJENO da to DOBIJES ili da PATIS jer se NECE OSTVARITI!

27. svibnja 2022. 0 By Lala

AKO STE ODABRALI SLIKU DRVO ZIVOTA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku drvo zivota broj jedan, od onih ste koji imaju mnogo  zelja kao i svaki drugi covek. I vase misli i zelje su u smeru ljubavi.

Bas kao i hiljade drugih  koji su se rodili i hiljade onih koji ce se roditi. Uvek smo svi  u smeru jedne reci, i uvek zeljni samo jednoga-ljubavi.

Vi ste mnogo toga postigli svojim radom i svojom obavezom koju ste sebe postavili.

Zelite da gradite svoj zivot po svome, mada mnogo puta tako i ne moze. Uvek se pojave  neke nepovoljne okolnosti ali se vi nikada lako ne predajete.

Vas zivot nije bio  lak a posebno sada nije  onako kako ste ga zamisljali.

Vi ste neko ko zeli mnogo i to sa ljubomorom cuvate i nosite. Ipak ste uspeli mnogo toga, ali vasa zelja je da  zadrzite jedno bice. Ne da ga sacuvate trenutno, nego ga zelite za sebe stalno.

Vas partner  kojeg cete naci uskoro, bice vasa srodna dusa.Ali vase drvo zivota je siroko, sto pokazuje na zivot i trajanje. Ali ma koliko da je zivotno, ono je zuto, jer pokazuje vasu veliku ljubomoru.

U ljubavi ste posesivni, jako ljubomorni i sebicni.

Mada ce vasa veza da bude uspesna i dobra, mnogo toga cete kvarirti svojom ljubomorom. Ljubomorne scene ce biti deo vaseg svakodnevnog zivota.

Vase emocije ce biti velike ali uzalud cete voleti i biti voljeni kad cete malo-malo kvariti sve. Zato da bi vam bilo dobro,  vi se kanite ljubomore. Inace se vasa zelja nece ostvariti!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2