28. svibnja 2022. 0 By Maja

BROJ 1

Ti si skromna osoba koja nikada nije zeljela previse. Tvoje zelje su uvijek bile realne, jer i sam si osoba koja na zivot ima samo realan pogled. Sreca je za tebe nesto za sto se ti mnogo boris, jer nisi naucio da ti zivot bilo sta poklanja.

Ipak, jednu zelju imas koja je vec dugo dio tvog zivota. Ta zelja tebi znaci mnogo i ta zelja ce se tebi do sredine ove godine i ostvariti. Sreca je tebi naklonjena jer kada se tvoja zelja ostvari nista vise nece biti isto, ali bolje sigurno hoce.

 

BROJ 2

Nikada nisi imao posebno mnogo srece, ali nikada nisi ni prestao da vjerujes da ce tebe sreca pogledati. Veliki si optimista koji zna da se za ono sto mu je bitno mora boriti. Osoba si koja nema mnogo zelja, ali jednu posebnu imas koje se nikada nisi zelio odreci.

Upravo ta zelja ce tebi vrlo brzo da se ostvari i niko sretniji od tebe nece biti. Velika desavanja su pred tobom koja ce ti samo veliku srecu donijeti. Pred tobom je ostvarenje tvoje najvece zelje koja ce tebi u zivotu znaciti mnogo.

 

BROJ 3

Tvoje zelje su uvijek bilo nesto sto si sam sebi pokusavao ostvariti. Osoba si koja nikada nije zeljela mnogo, jer ti si bice kojem je skromnost na prvom mjestu. Tvoja zelja koju si zamislio je vezana za tvoje finansije, jer novcana sreca je tebi itekako potrebna.

Uskoro ce tvoja zelja za boljim zivotom da se ostvari, jer tvoja zelja ce se ispuniti. Mnogo toga ce da ti krene na bolje, jer pred tobom je sreca kakvu nisi mogao ni zamisliti. Velike promjene tebe ocekuju, ali srecu ti svakako donose.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2