Blizanci OSTVARUJU SVOJ SAN, Lav u LJUBAVNOJ SRECI, a evo zasto ce ovaj znak BITI NAJSRETNIJI…

Blizanci OSTVARUJU SVOJ SAN, Lav u LJUBAVNOJ SRECI, a evo zasto ce ovaj znak BITI NAJSRETNIJI…

23. lipnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi se uvijek nadate samo dobru, mada vam nije uvijek sve polazilo za rukom. Mnogo toga niste uspjeli sebi da ostvarite, ali vi ste neko ko nikada ne odustaje. Poslovna sreca je vama od velikog znacaja, i vi se necete pomiriti sa porazima koji vas u zadnje vrijeme prate.

Velike ambicije krase vas karakter, jer vi ste zodijak koji svojim djelima dokazuje da uvijek treba gledati naprijed.

Na vasoj upornosti mnogi vam mogu samo zavidjeti, ali samo vi znate koliko truda i strpljena vas sve to kosta. Ipak imate jasne ciljeve kojih se nikada necete odreci.

Posebno kada je vas posao u pitanju, vi znate sta zelite i necete se pomiriti sa manje.

Mozda vam zbog toga i nije islo kako treba, jer postavili ste sebi velike ciljeve koji su se cinili nedostiznim. Ipak uskoro ce vasi snovi da se ostvare, jer pred vama je poslovna sreca koja ce vam dokazati da nikada ne treba odustati.
Ono sto ste zamislili vi cete i ostvariti. Svakome ko je sumnjao u vas vi cete dokazati da je sve moguce samo ako vi to iskreno zelite.

 

LAV

Dugo se nadate ljubavnoj sreci ali ona nikako da pokuca na vasa vrata. Usamljeni ste jer vama je ljubav uvijek bila od velikog znacaja. Nikada niste odustali da se nadate svojoj ljubavnoj sreci, pa makar vas pratila samo razocarenja. Vjerujete da vam je ipak prava ljubav sudjena, i vas osjecaj vas nije prevario

Pred vama su desavanja koja ce sve u vasem zivotu da promjene. Ljubavna sreca napokon pocinje da vas prati, jer pred vama je susret koji mijenja sve.

Vrijeme je da upoznate svoju srodnu dusu koja ce vam u zivotu samo sreecu donijeti. Pred vama je susret koji ce vas oduseviti, jer slijede vam desavanja koja samo srecu donose.

Vi cete se zaljubiti na prvi pogled i niko sretniji od vas nece biti. Slijedi vam suret sa osobom koja ce vas pratiti kroz zivot. Ljubavna sreca napokon kuca na vasa vrata ali vi nikad niste ni sumnjali da ce se ona desiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2