Bik se konacno budi, Skorpija  na ivici snage, Rak vise ne moze da sakrije suze!

Bik se konacno budi, Skorpija na ivici snage, Rak vise ne moze da sakrije suze!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Idete za svojim obavezama koje izvrsavate savesno.Vreme je da se posavetujete sa nekim i zatrazite pomoc. Previse obaveza uzimate na sebe, a da niste svesni da necete moci dugo. Vreme je da malo popustite.Okrenite se partneru!

 

BIK

Konacno cete da iznenadite mnoge, pa i samoga sebe. Kao da se konacno budite iz dubokog sna i i tek sada shvatate sve.Ono sto je bilo, i ono sto se desilo, a mozda nije moralo.  Ako ste bili uzrok jednim delom, sada cete ispraviti sve.

 

BLIZANCI

Niste mogli da izbegnete lose stvari, i opet ce se istorija ponoviti. Od vas se  ocekivalo vise, i da budete daleko srecniji. Tako je, kako je, i lose stvari ce vam opet stati na put.Od vas se neko zeli  ogresiti, i verujte da hoce, ali nesvesno.

 

RAK

Mnogi misle da ste neosecajni, jer retko se zalite i nikada ne placete.Do sada ste gutali svoje suze i suzdrzavali se.Osecate se kao nabujala reka i vise suze necete moci da zadrzite. Falice vrlo malo da popusti brana vaseg skrivenog bola.

 

LAV

Probajte da se udaljite od svega i svih sto vas vezu za bivseg. Tako ce biti najbolje, nego da se stalno osecate grozenim i budete u neprijatnoj situaciji.Vase srce kuca  za neke promene, a opet tezi ka starim desavanjima.Stalno idete na stare staze, a nove vas cekaju.

 

DEVICA

Radujte se  onome sto vas ceka, jer  slede dani koji ce biti lepsi. Vasa sreca ce biti zarazna jer cete tako biti lepo raspolozeni. I vreme vam je da vam se konacno desavaju bolje stvari i da budete zadovoljni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2