Dok vikend nekima donosi raskid i izdaju, jednom znaku ce pravu ljubav!

Dok vikend nekima donosi raskid i izdaju, jednom znaku ce pravu ljubav!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec ste jako radosni i sto se tice vas, imate i razloga da budete. Neko ce vas voleti, i u to cete se i uveriti. Konacno cete neocekivano shvatiti da ste srecniji nego ste mogli i zamisliti. Konacno vam stize uverenje da je ova veza, vasa prava ljubav.

 

BIK

Srce vam kuca za jednom osobom, a nemate vremena da je sledite. Moracete se usmeriti na njene staze, ako budete zeleli u akciju osvajanja. Neko vas jako voli i to je ono sto morate shvatiti, ali ni vi ne smete skrivati sta osecate.

 

BLIZANCI

Vreme je za bolje dane, a vama ni ovi nisu losi. Ipak se nadate necemu posebnom i onom sto vas  vodi napred.Dok cekate da se desi neko cudo, ne smete se predavati.  Probajte da vodite svoj zivot takvim kakav je.

 

RAK

Uvek vas snadju iste stvari i prate vas isti problemi. Vase srce oseca se tako nesrecnim, jer oko vas su srecni.Verujte da se stvari menjaju i da ce se vrlo brzo promeniti. Nadajte se  i mislite pozitivno, da bi se pozitivne stvari i desavale.

 

LAV

Vec ste imali neke sitne rasprave, a ove ce vas kostati srece. Niste se nadali da tako moze i da vas vase srce tera da se inatite. Ako do sada niste nista uspeli lepim razgovorom, necete moci ni sa svadjom.A inat ce biti jos gori korak!

 

DEVICA

Bice ovo jedan los vikend a da niste imali gori do sada. Nesto ce se desiti i partner ce vam iznenada da najavi kraj.Vasa veza nije bila sjajna, ali ni toliko losa da biste naprecac raskinuli. Bice to izdaja sa partnerove strane, bez nagovestaja!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2