Nekome ovog petka DOBRA SRECA, a nekome LOSA PROCENA!!

Nekome ovog petka DOBRA SRECA, a nekome LOSA PROCENA!!

23. lipnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se osecate mnogo bolje, nego sto ste se osecali.Poslednji dani su bili losi za vas, a sada  krece na bolje. Srce vam kuca na sto stepeni u blizini jednog bika. Da li se to vi osecate tako lepo bas zbog njega?

 

BIK

Bice ovo dan za nova priznanja, jer vas neko voli.  Do sada je jedan ovan odao sve sto je imao da oda. Ogolice svoje srce pred vama i tako ce da  svoje srce  da bez razmisljanja. Bice da ste obostrano zaljubljeni i zbog dobre srece ste srecni zodijak!

 

BLIZANCI

Za vas ce ovaj dan da bude jako tezak  dan, ali kakve ste imali, bice podnosljiv.Imali ste tesku situaciju i vreme je da se vase srce konacno smiri.Verujte da slede bolji trenuci i da ce se vase raspolozenje da popravi.Sto je bilo, bilo je.

 

RAK

Prezivljavate teske dane, a ovaj ce odneti pobedu. Vasa situacija ce se popraviti i vreme je da se smirite. Sve ce da dodje na svoje mesto, ada necete moci verovati. Ovo ce biti dan koji vam donosi sansu da konacno odahnete.

 

LAV

Jako ste veseli i veselicete se, jer ce vas poneti drustrvo. Nije vam na odme malo druzenja i malo opustanja.   Zelite se tako osvetiti onoj  koja vas je povredila, a da to niste zasluzili. Nadate se da ce vas primetiti, sa zeljom da je zaboli, kao sto je bolelo vas.

 

DEVICA

Srce vam je izvor koji vas tera  napred, i morate slediti ono sto ono zeli. Ukazace vam na jednu vagu, a da niste ni znali, niti se kada interesovali za nju. Susret koji tezi vodice vas  pravo u novu emotivnu vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2